Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay’dan; İlçe Ziyaretleri

Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay’dan; İlçe Ziyaretleri

ISPARTA 6.11.2020 08:23:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay’dan; 
İlçe 
Ziyaretleri
Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay; Gelendost, Yalvaç Ve Şarkikaraağaç ilçelerini ziyaret ederek üyelerle istişarelerde bulunup, sorunlarını dinledi.
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay; “Zaman zaman yaptığımız ilçe ziyaretlerimiz çerçevesinde önceki gün; Gelendost, Yalvaç ve Şarkikaraağaç ilçelerimizde ziyaretlerde bulunduk. Yapmış olduğumuz bu ziyaretlerde ilçelerimizdeki sendikamız üyesi sağlık çalışanlarımızı görev alanlarında ziyaret edip, geniş kapsamlı istişarelerde bulunup, onların sorunlarını dinledik ve çözüm yolları konusunda neler yapabileceğimizi masaya yatırdık.
 
Bilindiği gibi, Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı saran Koronavirüs Pandemisi yaşıyoruz. Bu nedenle hepimizin malumu olduğu üzere sağlık çalışanlarımızın da şuanda en büyük sorunu bu pandemiyle mücadele. Zira, sizler de takdir edersiniz ki, bu konuda en büyük yük ve sorumluluk sağlık çalışanlarının omuzlarında. Çünkü, sağlık çalışanları Covid – 19’dan vatandaşlarımızın en az zararla kurtulabilmeleri için gece – gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadırlar. Temennimiz ve Allah’tan isteğimiz bu Koronavirüs pandemisinin bir an önce toplumumuzdan def edilmesidir. Ben, Gelendost, Yalvaç ve Şarkikaraağaç ilçelerimize yapmış olduğumuz bu ziyaretlerde beni en iyi şekilde ağırlayan değerli sağlık çalışanlarımıza ve pandemi sürecinde büyük özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“İLÇE ZİYARETLERİMİZ
DEVAM EDECEK”
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, ilçe ziyaretlerini çeşitli zaman aralıklarında sürdürmeye ve ilçelerdeki üyelerinin dertlerini dinlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °