Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay’dan; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür

Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay’dan; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür

ISPARTA 11.11.2021 07:09:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay’dan; 
Cumhurbaşkanı
Erdoğan’a
Teşekkür
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığına 40 bin yeni personel alınacağını açıklaması sağlık camiasında sevinçle karşılandı. Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, pandemi sürecinde büyük bir özveri göstererek çalışan ve zor bir süreç yaşayan sağlık camiasına alınacak 40 bin yeni personelin biraz olsun rahatlama sağlayacağını belirterek; “Sağlık çalışanları adına Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığına 40 bin yeni personel alınacağını duyurması sağlık camiasında büyük bir sevinçle karşılandı.
ERDOĞAN’IN MÜJDESİNİN ARDINDAN
GÖZLER SAĞLIK BAKANLIĞINA ÇEVRİLDİ
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularını bekleyen adayların gözü kulağı artık bakanlıktan yapılacak açıklamaya çevrildi. 40 bin sağlık personeli atamaları için başvuru şartları ve tarihleri henüz belli olmadı. Bakanlığın ilerleyen günlerde başvurular hakkında duyuru yapması ön görülürken ÖSYM'nin de kılavuz bilgilerini yayınlaması bekleniyor.
BAŞKAN DEMİRALAY; “BU
KARAR BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”
Memur – Sen’a bağlı Sağlık ve Sosyal hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık – Sen) Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesinden yeni personel alımına kadar bir çok konuda desteğinin sürdüğünü belirterek; “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığına 40 bin yeni personel alınacağını açıklaması sağlık çalışanları olan bizleri ve sağlık çalışanlarına hizmet eden sendikamızı son derece mutlu etmiştir.
BAŞKAN DEMİRALAY’DAN
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A
TEŞEKKÜR
Bilindiği gibi, Ülke olarak geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana Koronavirüs (Covid – 19) pandemisi ile mücadele ediyoruz. Bu pandemi sürecinde büyük bir özveri göstererek çalışan ve zor bir süreç yaşayan sağlık camiasına alınacak 40 bin yeni personelin biraz olsun rahatlama sağlayacaktır. Sağlık çalışanlarımızın yükü yeni alımlarla biraz olsun hafifleyecektir. Bundan dolayı tüm sağlık çalışanları adına Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °