Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Sağlam'ın katil zanlısı yakalandı

Sağlam'ın katil zanlısı yakalandı

ISPARTA 18.03.2016 07:19:00 0
Sağlam

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Satın Alma Dairesi Başkanlığı'nda memur olan ve evinde boğazı kesilmiş halde ölü bulunan 23 yaşındaki Necla Sağlam cinayetinin katil zanlısı yakalandı. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Cinayet Masası ekiplerinin çalışmaları sonrasında katil zanlısı Tolga K., gözaltına alındı. Basın mensuplarının cinayetle ilgili sorularını yanıtlayan İl Emniyet Müdürü Osman Ak, “Tahkikat devam ediyor. Şu an konuşamayız. Zanlının evinde arama yapılıyor. Müge Anlı'nın gelmesine gerek kalmadı" dedi. 

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Cinayet Masası ekipleri ile birlikte Olay Yeri İnceleme ekipleri, zanlının Acılık’ta bulunan evinde incelemelerde bulundu. Katil zanlısı Tolga K. ise, evinde yapılan incelemenin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Bahçelievler Mahallesi’ndeki Atatürk Devlet Hastanesi Ek Binası’na getirildi. Katil zanlısının cinayeti neden işlediği, alınacak ifadesi doğrultusunda kesin olarak aydınlanacak.

 İddiaya göre; evinin balkonu akan Necla Sağlam, bir komşusunun aracılığıyla Tolga K. ile tanıştı. Cinayetten 3 gün önce Necla Sağlam’ın evine gelen ve boyacılık yaptığı öğrenilen Tolga K., akan balkonu kontrol ederek, gerekli olan malzemelerin neler olduğunu tespit etti ve evden ayrıldı. Cinayetin işlendiği gün balkonu silikon sıkarak tamir etmek için eve gelen Tolga K., bilinmeyen bir sebeple önce Necla Sağlam’ın başına poşet geçirerek boğdu, ardından da boğazını kesti.


Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °