Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Rus yetkililer Eğirdir'de

Rus yetkililer Eğirdir'de

GÜNDEM 31.05.2018 13:22:00 0
Rus yetkililer Eğirdir
Rusya Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Karantina Servisi yetkilileri Eğirdir'deki Soğuk hava depolarında incelemede bulundular.
Rusya Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Karantina Servisi yetkilileri ile birlikte, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sınır Kontrol Daire Başkanlığında görevli Mühendisler, özellikle Rusya'ya ihracat gerçekleştiren Soğuk hava depolarını ve elma bahçelerini yerinde incelemek üzere Eğirdir'e geldiler. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Uğur Turgut, Mühendisler ve Isparta Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü yetkililerinin refakatiyle gerçekleşen inceleme gezisinde Gülbudak, Gökbaşer, Köklü, Tepeli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi soğuk hava depoları ziyaret edildi.
İlçe Müdürü Uğur Turgut, geçtiğimiz sezonda Rusya'ya toplamda 23 bin ton elma ihracatının gerçekleştirildiğini belirterek, ziyaretçilere  ilçemizdeki soğuk hava depoları ve elma üretimi ile ilgili bilgiler verdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Uğur Turgut, misafirlerin bu geziden memnun ayrıldıklarını bildirdi.Eğirdir Akın Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °