Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

REZALET!!!

REZALET!!!

SPOR 23.01.2023 16:44:00 0
REZALET!!!

Ispartaspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Esenler Erokspor maçından golsüz beraberlikle ayrıldı. İki takımın da vasat bir futbol ortaya koyduğu maçta ‘Hakem Hataları’ maçın önüne geçti. Maçın orta hakemi Levent Buğra Vartemel’in verdiği kararlar Yeşil – Pembeli futbolcuları ve taraftarları adeta çılgına çevirdi ve maçta tam bir HAKEM REZALETİ yaşandı. 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, dün sezon başından bu yana en kötü hakem yönetimiyle karşı karşıya kaldı. 

Atatürk Stadında oynanan ve saat 14.00’te başlayan maçta, Ispartaspor, rakibi Erokspor’dan çok maçın Orta Hakemi Levent Buğra Vartemel ile mücadele etti. Zira, hakem Vartemel 90 dakika boyunca tüm takdir haklarını rakip Erokspor’dan yana kullanmakla kalmadı, hem Ispartaspor’un mutlak penaltısını vermedi hem de Erokspor’a hiç kart göstermezken, Yeşil – Pembeli futbolculara 6 sarı kart ve bir kırmızı kart göstererek tepkileri üzerine çekti. Ispartaspor, hakemin yanlı tutumu yüzünden maçın son yarım saatini 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 

3. Lig Hakemi olduğu ve yeni klasman atlayarak ilk maç olarak da Ispartaspor – Erokspor maçına görevlendirildiği belirtilen maçın orta hakemi Levent Buğra Vartemel’in dünkü maçta verdiği tutarsız kararlar, bu hakemin daha 2. Lig seviyesine çıkamadığı ve alt liglerin hakemi olabileceğini ortaya koydu. 

 


Anahtar Kelimeler: REZALET!!!
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °