Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Ressamlar Küçük Yetenekleri Büyük

Ressamlar Küçük Yetenekleri Büyük

ISPARTA 20.01.2023 19:34:00 0
Ressamlar Küçük Yetenekleri Büyük

Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi’nin Resim – 1 Öğrencilerinin Kara Kalem ve Akrilik çalışmalarından oluşan ve Oğuz Yakın Danışmanlığında düzenlenen Resim Sergisi görkemli bir törenle açıldı. Sergi üç gün açık kalacak. 

Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi, sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Merkez, son olarak Resim – 1 Öğrencilerinin Kara Kalem ve Akrilik çalışmalarından oluşan ve Oğuz Yakın Danışmanlığında düzenlenen Resim Sergisini bugün açtı. 

KÜÇÜK YETENEKLERDEN BÜYÜK SERGİ 

Isparta Meydan AVM’de saat:16.00’da gerçekleştirilen Sergi Açılış Törenine Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Faruk Abdullah Özcan başta olmak üzere çok sayıda davetli, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. 

ÖZCAN; “SERGİMİZE BEKLİYORUZ” 

Serginin Pazar günü akşam üzerine kadar açık kalacağını ifade eden Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Faruk Abdullah Özcan, sergi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Merkezimizin minik öğrencileri olan Resim – 1 Öğrencilerimizin Kara Kalem ve Akrilik çalışmalarından oluşan ve Oğuz Yakın Danışmanlığında düzenlenen Resim Sergimizi bugün itibariyle Isparta Meydan AVM’de açmış bulunuyoruz. Sergimize tüm Isparta halkını bekliyoruz” dedi. 

SERGİNİN AÇILIŞINDAN GÖRÜNTÜLER;  

 

 


Anahtar Kelimeler: Ressamlar Küçük Yetenekleri Büyük
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °