Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ressam Durak’a plaket verildi

Mistik Öğelerin Ressamı Mürüvvet Durak, ISFODER’in konuğu oldu. Durak’a dernek yönetimi tarafından plaket verildi.

ISPARTA 6.09.2017 07:18:00 0
Ressam Durak’a plaket verildi
Mistik Öğelerin Ressamı Mürüvvet Durak, Isparta Sanat ve Fotoğraf Galerisi Derneği’nin (ISFODER) konuğu oldu. Dün saat 18.00’de ISFODER’in halı sarayındaki binasındaki etkinliğe dernek üyeleri ve sanatseverler katıldı. Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite ve iş hayatını anlatan Durak, yaptığı eserleri de sunumla sergiledi.
Sanat ve sanatçıya gereken değerinin verilmesini isteyen Durak, gençlerden de hayallerinin peşinden gitmesini istedi. Sunum ve konuşmaların ardından Mistik Öğelerin Ressamı Mürüvvet Durak’a ISFODER Başkanı Mahmut Toprak tarafından plaket verildi. Toprak, eşi ve kendisinin öğrencisi olan Durak’la gurur duyduklarını söylediler.
Ressam Mürüvvet Durak ise ISFODER Başkanı Mahmut Toprak’a, eşi Sevda Toprak’a teşekkür ederek, “Bu güzel değerli davetiniz için değerli hocalarım olarak sizlere ve dernek üyelerine sabır gösterdikleri için ve zaman ayırdıkları için teşekkür ediyorum. Keyifli aile havasında olan bu değerli sanat derneğinim samimi havasında sunum yapmak harikaydı. Çok Teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımla” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °