Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ramazan’da Mağduriyet Yaşatmayacaklar

Ramazan’da Mağduriyet Yaşatmayacaklar

ISPARTA 23.03.2023 10:55:00 0
Ramazan’da  Mağduriyet  Yaşatmayacaklar

Isparta’nın elektrik dağıtımını üstlenen AEDAŞ, Ramazan’da iftar ve sahur saatleri arasında planlı bakım ve onarım çalışması yapmayacak. 

Isparta’nın elektrik dağıtımını üstlenen AEDAŞ, Ramazan’da iftar ve sahur saatleri arasında planlı bakım ve onarım çalışması yapmayacak

Tüketicilerin ramazan ayı boyunca enerji sıkıntısı yaşamaması için önleyici tedbirler kapsamında bakım ve onarım çalışmalarına ağırlık veren AEDAŞ, iftar ve sahur saatleri arasında planı çalışma yapmayacak. Bu çerçevede Antalya, Burdur ve Isparta’da tüm planlı bakım onarım çalışmaları gündüz 08:00- 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Arife günü ile birlikte 20-23 Nisan’da kutlanacak Ramazan Bayramı tatilinde de planlı çalışmalara gidilmeyecek. AEDAŞ’tan yapılan açıklamada; “

Antalya, Burdur ve Isparta’da her noktaya, hızlı, kesintisiz ve verimli enerji sunma amacı ile faaliyet gösteren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), tüketicilerin enerji ile ilgili sorunlar yaşamaması için 23 Mart Perşembe günü başlayacak Ramazan ayı öncesinde bakım ve onarım çalışmalarına ağırlık verirken yatırım kaynaklı planlı bakım ve onarım programında düzenlemeye gitti.

Ramazan ayında enerji sürekliliğini sağlamak amacıyla çalışan vardiya düzenini yenileyen AEDAŞ, tüketicilerin enerji sıkıntısı yaşamaması için sahur ve iftar vakitlerinde yatırım kaynaklı planlı bakım ve onarım yapmayacak. Planlı bakım onarım çalışmaları sahur vaktinden sonra ve iftardan önceki zaman dilimine kaydırılarak tüketicilerin etkilemesinin önüne geçilecek.

Bu çerçevede Ramazan ayında tüm planlı bakım ve onarımlar gündüz 08:00- 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilirken arife günü ile birlikte 20-23 Nisan arasında kutlanacak Ramazan Bayramı tatilinde de planlı bakım onarım çalışması olmayacak.

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °