Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ramazan Bayramı Arefesinde Isparta’da; Mezarlıklar Dolup Taştı

Ramazan Bayramı Arefesinde Isparta’da; Mezarlıklar Dolup Taştı

ISPARTA 9.04.2024 20:26:00 0
Ramazan Bayramı Arefesinde Isparta’da;  Mezarlıklar  Dolup Taştı

Isparta’da Kabristanlar her ne kadar acıların paylaşıldığı yerler olsa da yine yakınlarını ziyaret edip hasret gidermek isteyenlerle dolup taştı. Ziyaretlerin yaşandığı birçok mezarlık arasında yer alan ve Isparta’nın en büyük mezarlığı olarak bilinen Asri Mezarlığında yüzlerce kişi vefat etmiş yakınlarını ziyaret edip başında Kur’anı Kerim okuyup dua ettiler. 

Her bayram arefesinde olduğu gibi 2024 Ramazan Bayramı arefesinde de yani bugün vatandaşlar Isparta’da çeşitli noktalarda bulunan Mezarlıkları ziyaret etmek için sabahın erken saatlerinden itibaren mezarların yolunu tuttular. Kabir ziyareti gerçekleştiren vatandaşlar mezarları temizleyip kur'an-ı Kerim okudular dua ettiler. 

Günler öncesinden Isparta’daki mezarlıkları ziyarete hazırlayan Isparta Belediyesi arefe gününde de ekipleri ile vatandaşlara yardımcı oldu vatandaşlar yapılan hizmetler dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Bu vesileyle gerek Isparta’da yaşayan vatandaşlar ve gerekse Isparta’da mezarı bulunan ve dışarıdan gelen vatandaşlar, Mezarlıklarda yakınlarını ziyaret ederek vefat etmiş yakınlarına dua edip onları yad ettiler. 

Bizde Medya32 ailesi olarak vefat eden başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ve Müslümanlara Allah'tan rahmet yakınlarına da sabır dileriz. Allah yapılan tüm ziyaretleri kabul etsin, İnşallah. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °