Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Rakipler Bir Bir Kazanıyor, Ispartaspor Kaybediyor; Bu İşin Şakası Yok!

Rakipler Bir Bir Kazanıyor, Ispartaspor Kaybediyor; Bu İşin Şakası Yok!

SPOR 10.04.2023 08:08:00 0
Rakipler Bir Bir Kazanıyor, Ispartaspor Kaybediyor;  Bu İşin Şakası Yok!

Daha üç hafta öncesine kadar en yakın rakibi arasında 7 puan fark olan Ispartaspor, küme  düşmeye doğru hızla ilerliyor. Dün oynanan maçlarda Batman Petrolspor ve İnegölspor’un kazanması ile Yeşil- Pembelilerin küme düşme potasının içinde yer almasına sadece 4 puan kaldı. 

TAKIM GÖZ GÖRE GÖRE

3. LİGE GİDİYOR 

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, göz göre göre 3. Lige doğru gidiyor. Daha üç hafta önce Play – Off grubuyla arasında 5 puan fark olan ve Teknik Direktör Hakan Yılmaz tarafından ‘Hedefimiz Play – Off’a yükselmek’ açıklamalarının yapıldığı Ispartaspor’da şimdi de ligden düşme tehlike yaşanıyor. 

RAKİPLER KAZANIYOR

ISPARTASPOR KAYBEDİYOR

Önceki gün deplasmanda maçın son yarım saatine 10 kişi oynayan Ş. Urfaspor’a 2 – 1 mağlup olarak haftayı puansız kapatan ve 36 puana takılıp kalan Ispartaspor, grupta 14. Sıraya kadar indi. Grupta, dün oynanan maçlarda küme düşme potasında bulunan 29 puanla İnegölspor deplasmanda Afyonspor’u 1 – 0 mağlup ederek puanını 32’ye yükseltti. Batman Petrolspor ise Bayburt Özel İdarespor’u 2 – 0’la geçerek puanını 35’e yükseltti. Bu sonuçların artından Ispartaspor ile Batman Petrolspor arasında sadece 1 puan, küme düşme potasındaki İnegölspor ile ise 4 puan kaldı. 

BU İŞİN ŞAKASI YOK! 

Tüm bu gelişme ve sonuçlar bu işin şakasının kesinlikle olmadığını ve Ispartaspor’un bundan sonraki maçlarda adam gibi oynamaması ve kötü sonuçların devam etmemesi halinde 3. Lige düşmesi içten bile olmayacak. 

SOMASPOR MAÇI 

ÖLÜM – KALIM 

MAÇI OLACAK 

Bu doğrultuda; haftalardır mağlup olarak artık puan kredisini tüketen hatta eksiye düşüren Ispartaspor’un bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Somaspor maçı ölüm – kalım maçı haline geldi. Öyle ki, beraberlik bile Ispartaspor’a yetmiyor. Yeşil – Pembeli ekibin bu maçı kazanmaktan başka hiçbir çaresi bulunmuyor. Bu maçta kaybedilecek puan veya puanlar takımın kötü sona doğru bir adım daha yaklaşması anlamına geliyor.

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °