Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Rakip Afyonspor Parola Galibiyet!

Rakip Afyonspor Parola Galibiyet!

SPOR 30.04.2023 06:05:00 0
Rakip Afyonspor  Parola Galibiyet!

Ispartaspor, bugün ligde kendisi ile aynı durumda olan Afyonspor’a konuk olacak. Yeşil – Pembeli ekipte tek hedef ise deplasmandan galibiyetle dönmek. 

2. Lig Beyaz Grupta bugün Ispartaspor Afyon sınavına çıkacak. Lig’in 34. haftasında rakibi Afyonspor’u yenip rahatlamak isteyen Yeşil – Pembeli ekipte maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmuyor. 

TEK KALE OYNADI 

AMA ATAMADI! 

Bilindiği gibi; İki takım arasında sezonun ilk yarısında Isparta’da oynanan maç 0 – 0 golsüz beraberlikle sonuçlanmış ve taraflar 1'er puana razı olmuştu. O maçta Ispartaspor 90 dakika boyunca tek kale oynamasına rağmen bir türlü topu ağlara gönderememişti. 

MATEMATİKSEL OLARAK 

LİGDEN DÜŞME TAHLİKESİ 

DEVAM EDİYOR…

Geçen hafta sahasında Bursaspor ile 2 – 2 berabere kalan Ispartaspor, lig düşme potası ile arasında 7 puan olmasına rağmen kalan dört maçta matematiksel olarak lig düşme tehlikesi yaşamaya devam ediyor. Afyonspor ise son 5 resmi maçında 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak sadece 1 puan elde etti. Her iki takımın da 43 puanı bulunuyor. Bilindiği gibi, rakip Afyonspor son dört maçında deplasmanda karşılaştığı Erzincanspor’a 3 – 1, Menemenspor’a 2 – 1 mağlup olurken kendi sahasında ise İnegölspor ve Düzcespor’a 1 – 0’lık skorlarla mağlup olmuştu. Yarınki maçta Ispartaspor’un da Afyonspor’a aynı tarifeyi uygulaması bekleniyor. 


Anahtar Kelimeler: Rakip Afyonspor Parola Galibiyet!
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °