Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Rakibinin Bay Geçtiği Bugünkü Maçlarda Ispartaspor İçin; Fırsat Haftası!

Rakibinin Bay Geçtiği Bugünkü Maçlarda Ispartaspor İçin; Fırsat Haftası!

SPOR 14.10.2023 14:45:00 0
Rakibinin Bay Geçtiği Bugünkü Maçlarda Ispartaspor İçin;  Fırsat Haftası!

Ispartaspor bugün, sahasında henüz galibiyeti bulunmayan Uşakspor’a konuk oluyor. Yeşil -  Pembeli ekip, zirvede rakiplerinden birisi olan Amedspor’un bay geçtiği haftada Uşakspor’u yenerek Lider ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. 

Hafta içinde Sincan Belediyespor’u 2 – 1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura çıkan Ispartaspor, lig sahnesine geri döndü. Yeşil – Pembeliler, ligin 8’nci haftasında bugün deplasmanda lig sonuncusu Uşakspor ile karşı karşıya gelecek. Henüz kendi sahasında galibiyeti bulunmayan rakibi karşısında taraftarının da desteğiyle kazanarak yola devam etmek istiyor.

ISPARTASPOR İÇİN FIRSAT HAFTASI

Bu hafta Ispartaspor için bir anlamda ‘Fırsat Haftası’ anlamına geliyor. Zira, lig lideri Amedspor haftayı maç yapmadan yani bay geçirecek. İkincisi sıradaki Kastanmonuspor ise Menemenspor gibi son derece zorlu bir deplasmana çıkacak. Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçı kazanarak liderle arasındaki puan farkını 1’e, Kastamonuspor’un deplasmanda berabere kalması veya mağlup olması durumunda ise rakibinin üzerine çıkıp 2. Sıraya oturmayı planlıyor. 

ISPARTASPOR 3. 

UŞAKSPOR 19. SIRADA

Şuanda 15 puanla 3’ncü sırada yer alan Yeşil – Pembeliler, 4 puanla 19. Sırada yani son basamakta bulunan Uşakspor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak mücadele, bugün saat 15:30’da başlayacak. Müsabayı Rize Bölgesi Hakemlerinden Yücel Büyük yönetecek. Yücel’in Yardımcılıklarını ise Akın Karabacak ve Mehmet Şenkaya yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Giray Şaylan. 

 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °