Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Rafadan Tayfa Bu Kez TEKNOLOJİK TAYFA Olarak Geliyor

Rafadan Tayfa Bu Kez TEKNOLOJİK TAYFA Olarak Geliyor

ISPARTA 3.01.2023 10:40:00 0
Rafadan Tayfa Bu Kez  TEKNOLOJİK TAYFA  Olarak Geliyor

 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Milli Teknoloji Hamlesi çalışmaları kapsamında düzenlenen "Rafadan Tayfa, Teknolojik Tayfa" müzikli gösteri etkinliği, 6 Ocak’ta Isparta’da çocuklarla buluşacak.

Sanayi ve Teknoloji Isparta İl Müdürü Tufan Uysal, daha önce gösterime giren ve çocuklar tarafından büyük beğeni ile izlenen ‘Rafadan Tayfa’ Çizgi filminin Bakanlık tarafından ‘Teknolojik Tayfa’ olarak müzikli gösteri şeklinde uyarlandığını ve burada amacın teknolojinin çocuklara daha iyi sevdirilmesi olduğunu söyledi. 

İl Müdürü Uysal, çocukları ve aileleri 'Rafadan Tayfa, Teknolojik Tayfa' isimli müzikli gösterinin 6 Ocak tarihinde Isparta’da gerçekleştirileceğini vurgulayarak tüm çocukları ve ailelerini davet etti. 

Milli Teknoloji Hamlesi'nin yerli üretim, yapay zeka, bilim tarihi, planetaryum (Gök evi), robotik kodlama, teknoloji üreten bir nesil, havacılık ve uzay teknolojileri başlıkları altında işleneceği 'Rafadan Tayfa, Teknolojik Tayfa', özgün senaryo, müzik, tasarım ve prodüksiyonla hazırlandı. Aynı zamanda pedagojik bir yaklaşımla tasarlanan müzikli gösteri, 6 Ocak’ta Isparta’da olacak.  

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °