Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Psikolog Şule Tola’dan KADEM Üyelerine; Güven Toplumunun İnşaası ve Şiddetin Anatomisi Semineri

Psikolog Şule Tola’dan KADEM Üyelerine; Güven Toplumunun İnşaası ve Şiddetin Anatomisi Semineri

ISPARTA 30.09.2021 07:08:00 0
Psikolog Şule Tola’dan KADEM Üyelerine; 
Güven Toplumunun 
İnşaası ve Şiddetin 
Anatomisi Semineri
KADEM Isparta İl Temsilciliği tarafından kadınlara yönelik düzenlenen ve Psikolog Şule Tola'nın konuşmacı olarak katıldığı ‘Güven Toplumunun İnşaası ve Şiddetin Anatomisi’ eğitimi gerçekleştirildi.
 
Kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta İl Temsilciliği; sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmalarına devam ediyor. Dernek, son olarak önceki gün kadınlara yönelik düzenlenen ve Psikolog Şule Tola'nın konuşmacı olarak katıldığı ‘Güven Toplumunun İnşaası ve Şiddetin Anatomisi’ eğitimi gerçekleştirdi.
KAYACAN; “AMACIMIZ, KADINLARIMIZIN
ŞİDDETE KARŞI BİLGİLENDİRMEK”
KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, bu tür eğitim amaçlı kültürel etkinliklerdeki hedeflerinin toplumun en önemli unsuru olan kadınların hayatta karşılaştıkları zorluklar ve şiddetle ilgili bilgi ve tecrübe sahibi yapmak olduğunu belirterek; “Bu doğrultuda, ilimizin önemli Psikologlarından Şule Tola hanımefendiyi derneğimize davet ettik. Sağolsunlar kendileri de bizi kırmadılar ve derneğimizde kadınlarımıza yönelik ‘Güven Toplumunun İnşaası ve Şiddetin Anatomisi" eğitimimizi gerçekleştirdik” dedi.
KAYACAN’DAN TOLA’YA
TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ
Programın sonunda ise KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, Psikolog Şule Tola’ya sunumlarından dolayı teşekkür ederek, kendisine bir buket çiçek takdim etti.
KADEM’İN EĞİTMİ SEMİNERİNDEN GÖRÜNTÜLER;





Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °