Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Prof. Dr. Aynur Medine Şahin CHP’den; Milletvekili Aday Adayı Oldu

Prof. Dr. Aynur Medine Şahin CHP’den; Milletvekili Aday Adayı Oldu

ISPARTA 15.03.2023 16:49:00 0
Prof. Dr. Aynur Medine Şahin CHP’den;  Milletvekili  Aday Adayı  Oldu

Diş Hekimi Ortodontist Prof. Dr. Aynur Medine Şahin, CHP'den Milletvekili Aday Adayı oldu.

YSK'nın seçim takvimini ilan etmesinin ardından siyasetteki hareketlilik artmaya devam ediyor. SDÜ Diş Hekimliği Fakültesinde uzun süre görev yaptıktan sonra Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kurucu akademisyenleri arasında yer alan ve Isparta'da da İncident Diş Kliğini'nin ortaklarından olan, kentin tanınan ve sevilen siması Prof. Dr. Aynur Medine Şahin, CHP Genel Merkezi'ne giderek adaylık başvurusunda bulundu. 

CHP'nin aday adayları arasında yerini alan Prof. Dr. Aynur Medine Şahin'in 15 Mart Çarşamba günü CHP İl Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısı ile aday adaylığını duyurması bekleniyor. 

Prof. Dr. Şahin, aday adaylığı ile ilgili yaptığı ilk değerlendirmede; "Suskun toplum isteği olan iktidara 14 Mayıs’ta bir demokrasi dersi vermek için, Cumhuriyetimizin kazanımlarını yeniden hayata geçirmek için, işçinin, memurun, emeklinin, öğrencinin, esnafın, kadının, çocuğun, dağların, taşların, göllerimizin, ırmakların, doğanın sesine kulak vermek için yola çıktık.

Biliyorum ki bu yol zorlu ve çetin bir yol. Ama yine biliyorum ki; bu yolu birlikte yürüyeceğimiz yol arkadaşlarımız var.

Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Türkiye’yi ve Isparta’yı yeniden inşaa edeceğiz" dedi. 

Prof. Dr. Aynur Medine Şahin, dün Ankara temaslarının ardından ayağının tozuyla partisinin Sav Belde teşkilatının açılışına katıldı. 

PROF. DR. AYNUR MEDİNE ŞAHİN KİMDİR? 

1967 yılında Isparta’da doğdu. İlk ve orta eğitimimi Isparta’da tamamladıktan sonra, Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini 1990 yılında bitirdi.

1997 Yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Ortodonti Anabilim Dalında kurucu öğretim üyesi olarak göreve başladı.

2009 yılında ortodonti bilim doçenti unvanını aldı.

2017 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Doçent kadrosuna atandı.

2018 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Diş hekimliği fakültesi Ortodonti Anabilim Dalına profesör olarak atandı.

Özel İncident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini kurduktan sonra kliniğin hekimi olarak sekiz yıl görev yaptı, halen kliniğin ortağı.


Anahtar Kelimeler: . . Aynur Medine Şahin ’; Milletvekili Adayı
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °