Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Polat Çifti Isparta Esnafını da Yaktı

Polat Çifti Isparta Esnafını da Yaktı

ISPARTA 26.11.2023 13:50:00 0
Polat Çifti Isparta Esnafını da Yaktı

Son günlerde Engin-Dilan Polat çiftinin tutuklanmasıyla birlikte, tüm güzellik salonları ve kuaförler zor günler geçiriyor. Zira, yaşananlar nedeniyle müşteri sayısında ciddi azalma yaşanıyor.  

Tüm ülkede olduğu gibi Isparta’da da güzellik salonları ve kuaförlerin işleri zorlaştı. Çoğu randevular iptal edildi.  

İŞLER BIÇAK GİBİ KESİLDİ

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından tartışma konusu haline gelen güzellik salonları ve kuaförler zor günler yaşıyor. Durumun kötü olduğunu belirten esnaflar; “Çoğu randevular iptal edildi. İşler yüzde seksen durdu. Güzellik salonları ve kuaförler zor günler geçiriyor. Birkaç kişinin yaptığı hatanın bedelini hepimiz ödüyoruz. Kurunun yanında yaşta yandı. Suçsuz esnafımız zor günler geçiriyor. Kuaför esnafının bugünleri moralleri çok bozuk durumda. Engin ve Dilan Polat çiftinin yaptığı hatanın bedelini suçsuz olan bizler ödüyoruz. Fenomenler değil, mesleği gerçekten bilenler yapsın. Engin ve Dilan Polat çiftinin yüzünden işlerimiz bitme noktasına geldi. 

“BİZİM SEKTÖRÜMÜZ DEVLETİNE HER 

ZAMAN SAHİP ÇIKAN BİR SEKTÖRDÜR” 

Bir güzellik salonu veya kuaför sahibinin para saçma şansı yoktur. Bizim sektörümüz devletine her zaman sahip çıkan bir sektördür. Birkaç kişinin hatasının cezasını hep beraber çekmeyelim. Zor günler geçiren güzellik salonu işletmecileri ve kuaförlerimiz bıçak gibi kesilen işlerden dolayı çok zor günler geçiriyor” şeklinde görüşlerini ifade ettiler. 

 


Anahtar Kelimeler: Polat Çifti Isparta Esnafını Yaktı
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °