Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Pırlanta Tektaş Yüzük Tasarımları Craft Pırlanta’da

Pırlanta Tektaş Yüzük Tasarımları Craft Pırlanta’da

SON DAKİKA 7.04.2022 11:06:00 0
Pırlanta Tektaş 
Yüzük Tasarımları
Craft Pırlanta’da
Pırlanta tektaş yüzük tasarımları pek çok kişinin özellikle kadınların vazgeçemediği aksesuar çeşitleridir. Maden bazı işlemler geçirildikten sonra değerli takılara dönüşüyor.
 
Takıların vazgeçilmez parçası olan pırlantalar bu şekilde elde ediliyor. Farklı tasarımların sağlanması farklı olan yüzük algısı ortaya çıkarmak ve pırlantanın eşsiz güzelliğine güzellik ilave etmektir.
Pırlanta Tektaş yüzük modelleri hem tektaş hem de beş taş yüzük özelliklerini taşımakla beraber tercih edilen uygun bir boyutta 3 tane pırlanta taşının yüzüğün üst kısmına sırası ile işlenmesi ile oluşur. Yüzüğün üst kısmında pırlanta taşlarının farklı konumlanması ile farklı tasarımlar elde edilmiş olur. Pırlantanın eşsiz güzelliğini yansıtan yüzükler pırlanta baget yüzük çeşitleri olarak da karşımıza çıkar. Pırlanta baget yüzük çeşitleri de farklı tasarımları ile farklı ev sahibi olan kişilere hitap eder.

CRAFT PIRLANTA
YÜZÜK MODELLERİ
Pırlanta taşının tüm yüzeyi yayılması yani serpilmesi ile oluşan yüzük modelleri içinde tambur pırlanta yüzük modelleri en çok tercih edilen aksesuarlar arasındadır. Pırlanta yüzükte farklı tasarımlar tercih edenler için göz kamaştırıcı bu yüzük modeli tek tip olarak tasarımı olmamaktadır. Muhteşem zarafetin sağladığı yeni tasarımların oluşması ile tambur pırlanta yüzük çeşitlerinde yüzüğün pırlanta taşını sarmalaması sayesinde olağanüstü görüntüler ortaya sergilenir.
Tambur pırlanta yüzük modelleri sık talep edilen yüzük çeşitlerinden biri olarak her güne özel bir şekilde kullanıma uygun olarak bilinir. Fakat özel günler için tambur pırlanta yüzük modelleri tercih edilecekse eşiniz ya da partneriniz için oldukça yerinde bir karar olacaktır.
CRAFT PIRLANTA YÜZÜK
İLE TARZINIZI YANSITIN
En fazla çeşitliliği yer alan pırlanta yüzük modellerinden biri olan renkli pırlanta yüzük modeli özel bir şekilde tasarlanmış renkli taşlar ile pırlanta taşların farklı şekillerde bir araya gelmesi ile elde edilen taşlardır. Özellikle Zümrüt ve Yakut görünümü veren bu taşların çevresini kaplayan pırlanta taşlarını kullanımı ile muazzam bir görünüm sunan yüzükler ortaya çıkmaktadır.
Yüzük de genellikle tektaş olarak görebileceğiniz modeller http://www.craftpirlanta.com/  tamamı siyah elmastan oluşan modelleri ile de kullanıcıları cezbeder. Tarzınıza tarz katan yüzük modellerini Craft Pırlanta sitesinden temin edebilirsiniz.
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °