Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Peygamberimin Hayatını En İyi O Anlattı; 3 Bin TL Ödül Kazandı

Peygamberimin Hayatını En İyi O Anlattı; 3 Bin TL Ödül Kazandı

ISPARTA 17.06.2022 08:23:00 0
Peygamberimin Hayatını En İyi O Anlattı; 
3 Bin TL 
Ödül 
Kazandı
ENSAR Vakfı tarafından Türkiye genelinde yapılan ‘Sana Emanet Peygamberimizin Hayatı’ konulu Bilgi Yarışmasına Isparta’dan katılan Zümra Kalay ve Ahmet Bera uslu dereceye girdiler. Kalay, Türkiye 8’incisi olarak büyük bir başarıya imza atarak 3 bin liralık ödülün de sahibi oldu.
 
Türkiye’de yaptığı sosyal ve kültürel hizmetlerle isminden söz ettiren ENSAR Vakfı, geçtiğimiz aylarda Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında ‘Sana Emanet Peygamberimizin Hayatı’ konulu Bilgi Yarışması düzenledi.
YARIŞMADA
DERECEYE
GİRDİLYER
Söz konusu yarışmaya, Isparta’dan katılan öğrencilerden Turuncu Koleji 7. sınıf öğrencisi Zümra Kalay Türkiye 8.si olarak büyük bir başarıya imza attı ve 3 bin liralık ödülün sahibi oldu. Yarışmada ilk 100’e girme başarısı gösteren Fen Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Ahmet Bera Uslu ise 63. Olarak 500 TL’lik ödülün sahibi oldu.
BAŞKAN ARSLAN ÖDÜLLERİNİ BİZZAT
OKULLARINDA TAKDİM ETTİ
ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan ve Başkan Yardımcısı Uğur Erpolat, söz konusu yarışmada dereceye giren öğrenciler Zümra Kalay ve Ahmet Bera Uslu’nun bizzat okullarına giderek her ikisine de ödül ve hediyelerini takdim ettiler.
ARSLAN; “BAŞARILARININ
DEVAMINI DİLİYORUM”
Okul İdaresi, Öğretmenleri ve Ailelerine teşekkür eden ENSAR Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan; “Öğrencilerimize öncelikle vakfımızın bilgi yarışmasına katılmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerimize hayat boyu Allah ve Peygamber Efendimizin yolundan ayrılmadan başarılarının devamını diliyorum” dedi.
İŞTE YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER





Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °