Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Pendikspor, Sakaryaspor, Bodrumspor…; Lige Nasıl Girdiler?

Pendikspor, Sakaryaspor, Bodrumspor…; Lige Nasıl Girdiler?

SPOR 16.08.2022 14:58:00 0
Pendikspor, Sakaryaspor, Bodrumspor…;
Lige
Nasıl 
Girdiler?
Geçen Sezon Ispartaspor gibi 2. Ligde mücadele eden ve gösterdikleri başarı ile bir üst lige yani 1. Lige yükselen Pendikspor, Sakaryaspor ve Bodrumspor çıktıkları 1. Ligin ilk haftasında ne yaptılar? Nasıl sonuçlar aldılar? Soruların cevabı Haberimizde…
 
2021 – 2022 Futbol Sezonunda Ispartaspor’un da bulunduğu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve aldığı başarılı sonuçlar ile ligin bitimine haftalar kala şampiyon olarak 1. Lige yükselmeyi garantileyen Pendikspor ve 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyon olarak 1. Lige çıkmayı başaran Sakaryaspor ile Play – Off gruplarında gösterdiği başarı ile şampiyon olup 1. Lige çıkan 3. Takım olan Bodrumspor 1. Ligdeki ilk hafta maçlarını biri mağlup olarak biri galip gelerek ve biri de berabere kalarak futboldaki üç sonuçla kapattılar.
BODRUMSPOR LİGE
FIRTINA GİBİ BAŞLADI
1.Lige Play – Off gruplarından yükselen Bodrumspor, ligdeki ilk maçında geçtiğimiz sezon Süper Ligden düşen Yeni Malatyaspor’u 3 – 1 mağlup ederek 1. Lige müthiş bir başlangıç yaptı. Yeşil – Beyazlı ekip bu galibiyetle ilk haftayı da lider kapatmayı başardı.
PENDİKSPOR BİR
PUANLA BAŞLADI
Geçen sezon Ispartaspor ile aynı grupta mücadele eden Pendikspor ise, 1. Ligdeki ilk haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda 0 – 0 golsüz berabere kalarak bir anlamda lige iyi bir başlangıç yaptı. Kırmızı – Beyazlı ekip, deplasmanda kazandığı bu puanla ilk haftayı 13. Sırada tamamladı.
SAKARYASPOR
SAHASINDA MAĞLUP OLDU
2. Ligden 1. Lige yükselen diğer takım olan Sakaryaspor ise 1. Ligdeki ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Göztepe’ye 1 – 0 mağlup olarak ligin ilk haftasında puanla tanışamadı. Yeşil – Siyahlı ekip, bu mağlubiyetle haftayı düşme potası içinde yani sondan 3. Sırada tamamladı.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °