Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Pembe-Yeşilliler, Hazırlık Maçı İçin Serik Belediyespor ve Bucasporla Görüşüyor; Ispartaspor Bugün Yeniden Toplanıyor

Pembe-Yeşilliler, Hazırlık Maçı İçin Serik Belediyespor ve Bucasporla Görüşüyor; Ispartaspor Bugün Yeniden Toplanıyor

SPOR 9.08.2023 16:52:00 0
Pembe-Yeşilliler, Hazırlık Maçı İçin Serik Belediyespor ve Bucasporla Görüşüyor;  Ispartaspor Bugün  Yeniden Toplanıyor

Birinci ve İkinci Etap Hazırlık Kampını tamamlayın Isparta’ya dönen Yeşil – Pembeli ekip, üç günlük iznin ardından bugün tesislerde toplanarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. 

2023 – 2024 Futbol sezonunda 2. Lig kırmızı gurupta yer alacak olan ilimizin tek profesyonel temsilcisi Isparta 32 spor Davraz - Afyon kamplarından sonra izinleri de tamamladılar ve bugün toplanıyorlar. Bugün saat 19.00’de kulüp sosyal tesislerinde toplanacak olan futbolcular 3. Etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek ve hazırlık maçları için en az 2 veya 3 kez Afyon’a gideceği öğrenildi. Hazırlık maçları için Serik Belediyespor ve Bucasporla görüşmelerin devam ettiğini belirten yöneticiler, lig maçlarının yakın bir tarihte de gece maçı oynamayı planladıklarının bunun sebebinin ise ligdeki ilk 9 maçın saat 19.00 ve 20.00’de oynanacak olmasının etken olduğunu ifade ediyorlar. Isparta 32 sporda transferlerin devam ettiğini ve ideal bir kadro oluşturuncaya kadar bu işlemlerin devam edeceğini belirten yöneticiler, “ Sayın başkanımız Gültekin Özdemir, süper ligden çok yakında, çok sürpriz bir transferi gerçekleştirecek ve spor kamuoyuna açıklayacak, biraz daha sabır. Biz de transferler bitmez” dediler. 

HAYATİ KARACA: “İŞİMİZ AZ LAF, ÇOK İŞ”

 Isparta 32 spor teknik direktörü Hakan Hayati Karaca ise her zaman olduğu gibi az ve öz konuşarak “İŞİMİZ az laf, çok iş, çok icraat” prensibiyle hareket ettiklerini belirterek, hem Davraz hem de Afyon kamplarının çok verimli geçtiğini ilk hazırlık maçı Belediye Kütahyaspor maçın da eksikliklerin tespit edildiği belirtti. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla daha güçlü bir ekip haline geldiklerini kaydeden Karaca : “Oynayacağımız 2-3 hazırlık maçıyla, lige hazır hale geleceğiz. Yoğun çalışıyoruz” dedi. 

SPONSOR SIKINTIMIZ YOK

Isparta 32 sporun 2023-2024 futbol sezonunda gerek forma, gerekse stat sponsorları konusunda sıkıntı çekmediği ve pek çok firmanın sponsor olmak için girişimde bulunduğu ve anlaşmaların sağlandığı belirtildi. Yakın bir zamanda basın toplantısı düzenlenerek gerek yapılan çalışmaların gerekse de yeni sponsor olan firmaların açıklanacağı da ifade edildi. 

KALECİ ALP ARDA KONUSU BEKLEMEDE… 

Öte yandan Isparta 32 spor tecrübeli kaleci Alp Arda konusunda gerekli tüm girişimleri yaptığını ve beklemeye geçtiklerini ifade ediyorlar. İstanbulsporun Azerbeycan’dan yeni bir kaleci transferini gerçekleştirirse Alp Arda’nın Isparta 32 spora gelişine izin vereceği, ancak henüz bu konuda bir gelişmenin olmadığı öğrenildi. Alp Arda transferinin gerçekleşmeme ihtimali üzerine kaleci konusunda bazı isimlerin belirlendiği ve önümüzdeki süreçte görüşmelerin tamamlanarak en az 2 kaleci transfer edileceği de öğrenildi.

(Haber: Sedat CİCAN)

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °