Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Pembe-Yeşilliler, 2. Yarı Hazırlıklarına Kendi Tesislerinde Başladı; Ispartaspor TOPBAŞI Yaptı

Pembe-Yeşilliler, 2. Yarı Hazırlıklarına Kendi Tesislerinde Başladı; Ispartaspor TOPBAŞI Yaptı

SPOR 25.12.2022 09:24:00 0
Pembe-Yeşilliler, 2. Yarı Hazırlıklarına Kendi Tesislerinde Başladı;  Ispartaspor TOPBAŞI  Yaptı

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, 2. Yarı hazırlıklarına dün itibariyle başladı. İlk yarıyı 22 puanla 7. sırada tamamlayan Yeşil – Pembeliler, Play – Off hedefinden oldukça uzak kaldı. Ispartaspor’un Play – Off’taki rakipleriyle 8 puan fark bulunuyor.

İlk yarının son haftalarında göreve gelen Teknik Direktör Hakan Yılmaz ile ikinci yarıya başlayacak olan Yeşil – Pembeli takıma en az 5 veya 5 takviye yapması bekleniyor. 

6 GİTTİ, 1 GELDİ 

Bilindiği gibi, geçtiğimiz hafta devre arası transfer döneminde teknik heyetin yönetimimize vermiş olduğu rapor doğrultusunda futbolculardan Fatih Cerlek, İsmet Kavuştu, Atilla Özmen, Burak Aydın, Serhan Yılmaz ve Alihan Aydın ile yolların ayrıldığı duyrulurken, Ümit Milli Takımında oynamış olan İskenderunspor’dan Erkan Süer’i kiralayarak renklerine bağladığı açıklanmıştı. 

İKİNCİ YARI İÇİN 

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

18 Aralık’ta deplasmanda oynanan ve golsüz sona eren Sivas Belediyespor maçının ardından Teknik Direktör Hakan Yılmaz tarafından 5 gün izin verilen futbolcular dün 2. Etap için kendi tesislerinde toplanarak ikinci yarının çalışmalarına start verdiler. 

DEVRE ARASI 

KAMPI ANTALYA’DA 

30 Aralık tarihine kadar tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan Yeşil – Pembeli ekip, 30 Aralık’ta 2 günlük Yılbaşı izninden sonra, 2. Yarı kampı için Antalya Belek’e hareket edecek. Buradaki 12 günlük kampın ardından hiç Isparta’ya gelmeden oradan Diyarbakır’a gidecek ve 15 Ocak’taki ikinci yarının ilk maçı olan Amedspor maçıyla ikinci devreye başlanmış olacak. 

TRANSFERLER SÜRECEK 

Öte yandan; Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak ve yönetim kurulu üyeleri transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferlerin ise netlik kazandıktan sonra kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °