Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Parti Meclisi Adayı Vedat Şenol’un Hedefi; Parti’nin A Takımına Girmek

Parti Meclisi Adayı Vedat Şenol’un Hedefi; Parti’nin A Takımına Girmek

ISPARTA 24.07.2020 13:43:00 0
Parti Meclisi Adayı Vedat Şenol’un Hedefi; 
Parti’nin
A Takımına
Girmek
Uzun süre CHP İl Başkanlığı görevini başarıyla yapan Vedat Şenol şimdi de Parti Meclisi (PM) Üyeliğine aday oldu. Şenol; “Partime Genel Merkez Yöneticisi olarak hizmet etmeye devam etmek istiyorum” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisinin 37. Olağan Kurultayı bu hafta sonu yani 25 – 26 Temmuz 2020 tarihlerinde Ankara Bilkent Odeon Konser Salonunda gerçekleştirilecek.
VEDAT ŞENOL PM’YE ADAY
Isparta’da uzun süre partinin çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak İl Başkanlığı görevini yürüten Vedat Şenol, geçtiğimiz günlerde ‘37. Olağan Kurultayda Memleketime hizmet etme heyecanım, partime olan inancım ile Isparta’dan yer alacağım’ ifadeleriyle adaylığını duyurmuştu.
ŞENOL; “PARTİME UZUN YILLAR HİZMET
VERDİM, VERMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUM”
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Cumhuriyet döneminde yapılan reformlarla gerek ülkeye gerekse Isparta’ya hizmet etmek için bu göreve talip ve aday olduğunu vurgulayan Vedat Şenol, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yaptım. Son olarak ise İl Başkanlığı görevinde bulundum.
“PM İLE MÜCADELEYE DEVAM”
Cumhuriyet Halk Partisi’ne inancım ile çalışmalarımı devam ettirmekteyim.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Cumhuriyet döneminde yapılan reformlar ile Türk kadınının kazandığı hakları gerek sosyal yaşamımda, gerek mesleğimde, gerekse siyasette yükseltmek istiyorum. Şimdi de partililerimizin desteği ile uğrunda mücadele verdiğim demokrasi, savunduğum değerler adına Hak, Hukuk ve Adalet için PARTİ MECLİSİ’nde görev almaya adayım oldum.
“37. OLAĞAN KURULTAYIMIZ
İYİ ŞEYLER GETİRSİN”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin savunduğu ilkeler doğrultusunda, Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun 100.yılında partimizi iktidara taşıyacak demokratik bir tüzük, parti içi demokrasi ile kadroların seçileceği 37. Olağan Kurultay’da memleketime hizmet etme heyecanım, partime olan inancım ile Isparta’dan yer alacağım. Partimizin 37. Olağan Kurultayı memleketimize ve Isparta’ya iyi şeyler getirsin” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °