Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

‘Özür Dileriz Kadıahmetoğulları’

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Salim Nuri Güntaç, Isparta’nın kangren olan sorunu ITKM ile ilgili sosyal medya hesabından imalı ve göndermeli bir ‘özür’ paylaşımında bulundu

SİYASET 19.04.2016 06:25:00 0
‘Özür Dileriz Kadıahmetoğulları’
Isparta’nın 20 yıldır çözülemeyen sorunu haline gelen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nde inşaat yine durmuştu. ITKM’nin altında bulunan 1800 araçlık otoparkın ise hizmete açılacağı belirtilmişti. AK Partili Belediye Meclis Üyesi Salim Nuri Güntaç, sosyal medya hesabından ITKM ile ilgili imalı ve göndermeli bir ‘özür’ mesajı paylaştı.
Salim Güntaç’ın paylaşımı şöyle; “Isparta’mızın yüreğinde sözleşme süresi 24 ay olan bir inşaatı 240 ayda bitirmediği ve bizlerinde buna ses çıkararak firmanın huzurunu bozduğumuz için özür dileyelim. rahatlarını bozup onları göstermelikte olsa üç beş işçi ile çalıştırmak zorunda bıraktığımız için özür dileyelim. Maddi değer olarak yüzde 20’lere bile gelmeyen oranla kat karşılığı aldığı hak etmediği halde tapuları üzerine alıp paralel örgütün bankasından kredi kullanıp Isparta’ya o paraları aktarmadığı inşaatın bitmesine sarf etmediği için özür dileyelim.
Sadece özür dilemekle de yetinmeyelim toplu halde Isparta’nın tüm kamu kuruluşlarıyla sivil toplum örgütleriyle bir olalım bizlere ITKM’nin otoparkının açılmasına izin verdiği için şükranlarımızı sunup teşekküre gidelim!!! Lütfettiler Isparta’mıza büyük büyük otopark hediye ettiler !!! Isparta’nın trafik ve otopark sorununu çözecekler!!! biz ıspartalı olarak koskoca Kadıahmetoğulları’ndan daha ne isteyebiliriz ki!! Haddimize mi düşmüş hukukumuza mı!
BELEDİYE ÖZÜR DİLEYİP GÖNÜL ALMALI
Belediyemize gelince özrün en büyüğünü onlar yapmalı!!!! seçildikleri 7 yıl boyunca sözde hak hukuk edebiyatı yapıp 7 yıl boyunca kırmadan incitmeden üzmeden alacaklarını tahsile bile koyma nezaketsizliğini yapmadan uslu uslu bekledikleri ancak yapılan eleştirilerden sıyrılmak için hafiften de olsa "yapın bak el koyarım” gibi çirkin bir ifade kullandıkları için belediye öncelikle Kadıahmetoğulları’ndan özür dileyip gönül almalı !!hatta ve hatta otoparkı lütfedip açmaya izin verdikleri için geri kalan tapuları verivermeli Kadıahmetoğulları’na!! Haaa oldu da yapmadı diyelim Kadıahmetogulları geri kalan işleri hiç önemli degil!!!!!Mark Antalya’dan veriverir bir kaç dükkan helalleşiriz olur biter!!!!”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °