Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ozan Gezer’den 4 – 0’lık mağlubiyete Tepki Gösteren Taraftarlara Sert Tepki; Haddinizi Bilin!

Ozan Gezer’den 4 – 0’lık mağlubiyete Tepki Gösteren Taraftarlara Sert Tepki; Haddinizi Bilin!

SPOR 16.01.2023 09:06:00 0
Ozan Gezer’den 4 – 0’lık mağlubiyete Tepki Gösteren Taraftarlara Sert Tepki;  Haddinizi  Bilin!

Ispartaspor 2. Başkanı Ozan Gezer,  Amedspor maçı sonrasında sosyal medyada bir takım karalama kampanyasında bulunanlara sert tepki gösterdi. Gezer, “Hiç kimsenin gücü lspartaspor yönetimindeki arkadaşlarımı yargılamaya yetmez. Bu eleştirileri yapanlar ISPARTAlıysa ben lspartalı degilim..! İnadına lspartaspor” dedi.

2. Lig Beyaz Grupta dün deplasmanda Amedspor ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 4 – 0’lık skorla farklı mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekip, bu mağlubiyetle 22 puanda kaldı ve küme düşme potasının 3 basamak üzerinde yer aldı. 

GEZER; “HADDİNİZİ BİLİN!”

Bu mağlubiyet sonrası takım hakkında yapılan eleştirilere karşı eleştiri  Ispartaspor 2. Başkanı Ozan Gezer’den geldi. Gezer, takımı eleştiren taraftarlara sert tepki göstererek “Haddinizi bilin” dedi. Ispartaspor 2. Başkanı Ozan Gezer,  Amedspor maçı sonrasında sosyal medyada bir takım karalama kampanyasında bulunanlara sert tepki gösterdi. Gezer, “Hiç kimsenin gücü lspartaspor yönetimindeki arkadaşlarımı yargılamaya yetmez. Bu eleştirileri yapanlar ISPARTAlıysa ben lspartalı degilim..! İnadına lspartaspor” ifadelerini kullandı.  


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °