Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Oyuncak bebek üretecekler

Oyuncak bebek üretecekler

ISPARTA 13.09.2017 06:10:00 0
Oyuncak bebek üretecekler
Gülümse Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi Akşam ve Sanat Okulu ile İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Oyuncak Bebek Üretim Kursu’nun finali Hasbahçe’de yapıldı. Isparta’da yaptığı sosyal etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Gülümse Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi, yine bir ilki başardı. 3 yıl önce 7 bayanın birlikte kurduğu Gülümse Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi, kurumlarla birlikte hareket ederek bayanlara meslek edindirme çalışmalarında önemli bir rol oynuyor.
EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER
Halk Eğitim Merkezi Akşam ve Sanat Okulu ile İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Oyuncak Bebek Üretim Kursu’nun finali dün Hasbahçe’de yapıldı. El emeği göz nuru emekler sergilenirken eserler davetlilerden tam not aldı. Ayrıca davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
BRAVO BAYANLAR
Gülümse Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Dilek Gündüz, meslek edinme kursunu başarıyla tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Gündüz, “Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Meslek Edinme Kursunu son gününde bugünde hep birlikte beraberiz. Eserlerin sergilenmesi için işletmesini açan Has Bahçe Sahibi Hasan Avcı’ya, Halk Eğitim Merkezi ve İŞ Kur Müdürlerimize de teşekkürü bir borç biliyorum. 20’ye yakın kursiyerimiz meslek edinme kursu bünyesinde hem hoşça vakit geçirdiler hem de aile bütçelerine katkı sağladılar. Buradaki eserler arasında Isparta özgü çalışmalarda var. Isparta gülü, lavanta ve sabundan oluşan oyuncuklarda var. Hocamız Aynur Unul’la birlikte farklı konseptler yaratmaya çalıştık” dedi. Gülümse Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi olarak sosyal çalışmaları önemsediklerini belirten Başkan Gündüz, bu tür etkinliklerin devam edeceğini sözlerine ekledi

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °