Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ortaya Konulan Futbol Tek Kelimeyle Kepazelik ve Rezalet; Ispartaspor SEFİLLERİ Oynuyor!!!

Ortaya Konulan Futbol Tek Kelimeyle Kepazelik ve Rezalet; Ispartaspor SEFİLLERİ Oynuyor!!!

SPOR 31.10.2022 06:04:00 0
Ortaya Konulan Futbol Tek Kelimeyle Kepazelik ve Rezalet; 
Ispartaspor 
SEFİLLERİ 
Oynuyor!!!
2. Lig Beyaz Grupta ligin başından bu yana rezalet bir futbol oynayan Ispartaspor bu rezil oyununu dün de sürdürdü ve Ş. Urfaspor’dan fark yiyerek küme düşme potasındaki yerini sağlamlaştırdı(!) Yeşil – Pembeli ekibin ruhsuz futbolu taraftarlar tarafından büyük tepki çekti.
 
YÖNETİMİN BUNCA
MASRAFINA YAZIK OLUYOR
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 12. Hafta maçında Ş. Urfaspor takımıyla karşı karşıya geldi. Sezon başından bu yana kötü futboldan bir türlü kurtulamayan Yeşil – Pembeli ekip rakibine gol atma becerisini ortaya koyamayınca rakip, golleri Ispartaspor ağlarına gönderdi. Yönetimin yaptığı 20 milyon lirayı aşan transferler sonucunda böyle bir oyunun ortaya konulması Teknik Heyet ve futbolculara tepkileri her geçen gün artırıyor. Yönetimin, bugün gerek Teknik Heyet gerekse futbolcularla ilgili olarak radikal kararlar alması bekleniyor.
NE OLACAK BU
TAKIMIN HALİ? 
Isparta Atatürk Stadyumunda dün saat 19.00’da başlayan ve Vali Aydın Baruş’un da izlediği maçta, konuk ekip Ş. Urfaspor ilk yarıda iyi futbol oynamadı. Ancak, Ispartaspor Urfaspor’dan daha da kötü futbol ortaya koyunca mağlubiyet kendiliğinden geldi. Zira Ispartaspor, dünkü maçta ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Yeşil – Pembeli ekip nadir de olsa maçta bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak kolay maçı zora soktu. Hatta zora sokmakla kalmadı sezon başından bu yana en kepaze ve rezil maçlarından birisini daha oynadı.
TAKIMDA ÖZGÜVEN YOK!,
AZİM YOK!, HIRS YOK!
Dünkü maçta Ispartasporlu futbolcuların özgüvenden yoksun, hırs ve azmi yok olmuş bir görünüm ortaya koyması gelecek maçlar için de taraftarların umutlarını yok etti.
TAKIM KENDİNİ
TOPARLAYANA KADAR
LİGİN DİBİNİ BULACAĞIZ!!!
Takımın, Ş. Urfaspor karşısında böylesine kötü oynaması taraftarları çileden çıkartırken taraftarlar maçın 80. Dakikasından sonra takımı yaptıkları tezahüratlarla protesto ettiler.
BU TAKIM NE
ZAMAN ŞUT ÇEKECEK?
90 Dakika boyunca rakip kaleye bir tane şutu olmayan takımın bu kadar kötü oynamasının sebebi (takımın bu yıl tecrübesiz gençler yerine son derece tecrübeli futbolculardan oluşmasına rağmen) bir türlü belirlenemedi. Bu durumda takımın Somaspor maçına kadar toparlanması bekleniyor. Aksi takdirde takımın yine aynı futbolu oynaması halinde Yeşil – Pembeli ekibin Somaspor maçını bırakın berabere kalmayı farklı skorla mağlup olması kaçınılmaz olacak.
LİG DÜŞME POTASINDA
İYİCE KAYBOLUYOR
Ligin başından bu yana oynadığı 10 maçta 30 puan yerine sadece 10 puan toplayabilen, diğer bir deyişle 20 puan kaybeden Ispartaspor, dünkü mağlubiyetle 10 puanda kalarak grupta 17. sıraya geriledi.  
TARAFTARLAR; “ARTIK BİR
ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ LAZIM”
Ispartaspor, gelecek hafta yani 5 Kasım Cumartesi günü 13. Hafta maçında deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli taraftarlar, futbol adına hiçbir umut vermeyen takımla ilgili olarak; “Önüne gelenin puan aldığı takımımız Ispartaspor’un, eğer bir haftada bazı değişiklikler yapılmaması halinde Somaspor maçından galibiyetle ayrılması mucizelere bağlı” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °