Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Orta Sahaya Üç Transfer Birden…

Orta Sahaya Üç Transfer Birden…

ISPARTA 5.08.2023 19:58:00 0
Orta Sahaya Üç Transfer Birden…

Ispartaspor bir taraftan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir taraftan da transferlere devam ediyor. Yeşil – Pembeli Kulüp, son olarak Orta Saha Oyuncuları Furkan Ünsal, Ahmet Bahçıvan ve Zihni Temelci’yi renklerine bağladı. 

Önümüzdeki sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da bir taraftan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir taraftan da transferlere devam ediyor. Yeşil – Pembeli Kulüp, son olarak Orta Saha Oyuncuları Furkan Ünsal, Ahmet Bahçıvan ve Zihni Temelci’yi renklerine bağladı. 

FURKAN ÜNSAL, AHMET BAHÇIVAN 

VE ZİHNİ TEMELCİ ISPARTASPOR’DA

Yeşil – Pembeli Kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz geçtiğimiz sezon Edirnespor forması giyen ortasaha oyuncusu Furkan Ünsal ile anlaşma sağlamıştır. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun.

Kulübümüz kariyerinde Adanaspor, Karacabey, Serikspor ve Bayrampaşa formalarını terleten orta saha oyuncusu Ahmet Bahçıvan ile anlaşma sağlamıştır. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun. 

Kulübümüz geçtiğimiz sezon Kırşehirspor forması giyen başarılı ortasaha oyuncusu Zihni Temelci ile anlaşma sağlamıştır. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun” açıklamasında bulunuldu. 

 

 


Anahtar Kelimeler: Sahaya Transfer Birden…
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °