Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Orman Genel Müdürlüğü’ne; 2 Bin İşçi Alınacak

Orman Genel Müdürlüğü’ne; 2 Bin İşçi Alınacak

ISPARTA 26.05.2021 06:34:00 0
Orman Genel Müdürlüğü’ne; 
2 Bin 
İşçi 
Alınacak
Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları ne zaman? Sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2 bin kişinin alınacağı işçi alımlarıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı açıklamalarda bulundu.
 
2021 OGM İŞÇİ ALIMI
BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?
Vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 2 bin geçici işçi istihdam edeceklerini bildirdi.
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2 BİN GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 2 bin geçici işçi istihdam edeceklerini bildirdi.
Pakdemirli, yazılı açıklamasında, bayram coşkusuna uygun iki müjdeyle güne başlayacaklarını belirterek şunları kaydetti: "Orman Genel Müdürlüğümüze orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 2 bin geçici işçi istihdam ediyoruz. Ayrıca 5620 sayılı Kanun kapsamında Kurumumuzda görevli geçici işçilerin 4 ay daha ilave süre uzatımı da yine Hazine ve Maliye Bakanlığınca onaylanmış olup işçilerimiz 9 ay 29 gün çalışacaklardır. Hayırlı olsun."
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ
ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?
Orman Genel Müdürlüğü'nden henüz başvurularla ilgili açıklama yapılmamakla birlikte başvuruların Haziran ayında başlayacağı edinilen bilgiler arasında.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °