Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Opr. Dr. Şükrü Levent Başyiğit İYİ Parti’den; Aday Adaylığını Açıkladı

Opr. Dr. Şükrü Levent Başyiğit İYİ Parti’den; Aday Adaylığını Açıkladı

ISPARTA 17.03.2023 18:02:00 0
Opr. Dr. Şükrü Levent Başyiğit İYİ Parti’den;  Aday  Adaylığını Açıkladı

Isparta’da uzun yıllar doktorluk yaptıktan sonra emekli olan Kulak Burun Boğaz Operatörü Dr. Levent Başyiğit, İYİ Parti Milletvekili aday adaylığını bugün yaptığı basın toplantısı ile resmen açıkladı.  

İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Levent Başyiğit, partisinin il başkanlığı binasında bugün saat 14.30’da bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ile çok sayıda partili katıldı. 

İYİ Parti’den adaylığını açıklayan Başyiğit, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Öncelikle toplantımıza hoşgeldiniz. Ben konuşmama kendimi tanıtarak başlamak istiyorum. Ben Isparta-Senirkent 1956 Doğumluyum. İlk, Orta Ve Lise’yi Senirkent’te Okudum. Yüksek Tahsilimi Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde, KBB İhtisasımı İstanbul Haseki Eğitim Araştırma Hastanesinde Tamamladım. Askerliğimi 1990 Yılında Tabip Asteğmen Olarak Isparta Asker Hastanesinde Yaptım. 1991 Yılından İtibaren Isparta Devlet Hastanesinde KBB Hekimi Olarak Çalışmaya Başladım.57.Hükümet Döneminde 1999-2002 Yılları Arasında Isparta Devlet Hastanesi Başhekimliği Görevinde Bulundum. 39 Yıllık Hekimliğimin 33 Yılı Isparta’da Geçti. Emekli Oldum. Halen İşitme Cihazı Satış Merkezleri Çalıştırmaktayım. İlçem Senirkent’in Isparta Merkezinde Ki “Senirkent Yükseliş Eğitim, Kültür Ve Dayanışma Vakfı’nın 2000-2004 Yılları Arasında 2 Dönem Başkanlık Görevinde Bulundum. İlimin Futbol Takımı Olan Ispartaspor’un 2000-2002 Yılları Arasında Yönetiminde Bulundum. 2003 Yılından Bu Yana Türk Ocakları Isparta Şube Başkanlığı Görevini Sürdürmekteyim. 2018 Milletvekili Seçimlerinde İyi Parti Isparta Milletvekili Adayı Olarak Çaba Gösterdim. Kayak Ve Doğa Yürüyüşü Yapmayı Severim. İçki, Sigara v.b. Kötü Alışkanlıklarım Bulunmamaktadır. Evli Ve 4 Çocuk Babasıyım. 

Ülkemizin Güneydoğu Bölgesinde 40 Gün Önce Bir Deprem Meydana Geldi, 50 Bine Yakın İnsanımızı Kaybettik. Hakk’a Yürüyenlere Rahmet, Yaralılara Şifa Dilerim.    Biliyorsunuz Bu Depremde İskenderun Devlet Hastanesi De Yıkıldı, Sağlık Hizmeti Veremez Oldu. İyi Parti Genel Merkezi, Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez Önderliğinde Depremin 10. Gününden İtibaren Tam Teşekküllü Bir Sahra Hastanesi Kurdu Ve Sağlık Hizmeti Vermeye Başladı. Ben De Bu Sahra Hastanesinde 15 Gün Sağlık Hizmetine Yardımcı Oldum Ve Geçen Pazar Günü Döndüm. 2 Gündür Aynı Bölgede Yaşanan Sel Felaketinde Kaybettiğimiz 17 İnsanımıza Da Rahmet Dilerim.

 *Yarın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108.Yılı. Dönmeyi Düşünmeyen, Hepsi Şehit Olan 57. Alay’a, Seyid Onbaşıya Selam Olsun. 

*Büyük Türk Milliyetçisi Gazi M. Kemal Atatürk’ün Kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti  Tekrar Kuruluş Ayarlarına Dönmelidir.

 *Sadakatin Öne Çıktığı Günümüzde, Liyakatin Her Alanda Egemen Olması Sağlanmalıdır.

 *Türk Milleti Tarafından Bağımsızlığı Tartışılan, Kişiye Göre Dağıtıldığı İnancı Hakim Olan Hukuk Ve Adalet, Herkese Eşit Mesafede Ve Adil Olmalı, Kitaba Göre Karar Verilmeli, Yargı Kararları Vijdanları Yaralamamalıdır.

 *Devletin Başı Cumhurbaşkanı Başta Olmak Üzere Ülkeyi Yönetenler Ve Muhalefet Konuşmalarında, Açıklamalarında Bölücü, Ayrıştırıcı, Ötekileştirici, Kindar, Zehirli Nefret Dili Değil, Birleştirici, Sevgi, Hoşgörü Ve Nezaket Dilini Hakim Kılmalıdırlar, Toplumun Kendilerini Örnek Aldığını Unutmamalıdırlar.

*Ülkemizin Yer Altı Ve Yerüstü Kaynakları Yeterli Olup İyi Yöneticilerle Halkımızın Avrupa Halkları Standardında Rahat, Geleceğinden Emin Yaşaması Sağlanabilir.  Yeterki Adil Bölüşelim Ve Yunus Emre’nin Bölünürsek Yok Oluruz, Bölüşürsek Tok Oluruz Düsturunu Hayat Felsefemiz Yapalım.   Devleti İdare Edenler Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye Söylediği Şu Sözünü Hiç Akıllarından Çıkarmamalıdırlar: Ey Oğul, İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın…..

 *Anayasa’da Garanti Altına Alınan İnsan Hak Ve Özgürlükleri Kimsenin İznine Tabi Olmaksızın Ve Lütuf Gibi Görülmeksizin Yaşanır, İşler Olmalıdır.

 *Gençlerimiz Ülkemizde Umutsuzluk İçerisinde Olup, Geleceklerini Başka Ülkelerde Arama Peşine Düşmektedirler. Gençlerimizi Bu Düşüncelere İten Sebepler Hızla Ortadan Kaldırılmalı, Onlara Çağdaşları Gibi Yaşanır Bir Türkiye Tesis Edilmelidir.

 *Eğitimde Fırsat Eşitliği Sağlanmalı, Hiç Bir Çocuk Yatağa Aç Girmemelidir.

 *Kadın Cinayetleri Durdurulmalıdır. Kadın Haklarını Koruyan 6284 Sayılı Mevcut Yasayı Bırakın Örselemek, Üzerinde Tartışma Açmak, Dünya Ülkelerinin Önderliğimizde İstanbul’da İmzaladığı İstanbul Sözleşmesine Geri Dönülmelidir.

 *Doktorlarımız Başta Olmak Üzere Her Meslekten Yetişmiş Beyinlerimiz Bu Ülkede Tutunamayıp, Hızla Ülkemizi Terk etmektedirler. Beyin Göçümüze Neden Olan Sebepler Tesbit Edilip, Ortadan Kaldırılmalı, Hızla Geri Dönüş İçin Gereken Adımlar Atılmalıdır.

 *Coğrafyanın Zorunlu Kıldığı Komşularımızla Bırakın Kavgalı Olmak, Dostluğu Egemen Kılmalı, Yüce Atatürk’ün Yurtta Sulh, Cihanda Sulh Sözleri Rehber Edinilmelidir.

 *85 Milyon Olan Türkiye’mize 10 Milyon Suriyeli, Afgan, Somalili Vb Ülke Sığınmacılarının Sağlıklı Hiç Bir   Projeksiyon Yapmadan Girmelerine İzin Verilmiştir. Ülkemiz Her Türlü Sığınmacının Cennet Olarak Gördüğü Bir Ülke Durumundadır. Sınırlarımız Tabiri Caizse Yol Geçen Hanına Dönmüştür. Bu Durum İleride Telafisi Mümkün Olmayan Demografik Değişimlere Neden Olabilecektir Ve Bu Bir Beka Meselesidir.

Şimdiden Hatay, Gaziantep, Mersin, Adana, Osmaniye, Kilis Ve Şanlıurfa Gibi Gibi Şehirlerimizde Bu Tehlike Ciddi Seviyede Görülmektedir. Suriyeli Sığınmacılar Başta Olmak Üzere Bütün Sığınmacılar Kanunlara Uygun Bir Şekilde, İnsan Haklarına Riayet Edilerek 2 Yıl İçinde Ülkelerine Gönderilmeli, Onların Kendi Vatanlarında Onurluca Yaşamaları Sağlanmalıdır.

 *Isparta’nın Kronikleşmiş Çözüm Bekleyen Çeşitli Sorunlarını Paydaşları İle Tartışıp Çözümü İçin Mücadele Edeceğim.

 *Dile Getirdiğim Olumsuzlukları Ortadan Kaldırmak, Belirlenen Hedeflere Ulaşmak İçin Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin Önderliğinde İyi Parti Ülkeyi Yönetmeye Hazırdır. Millet İyi Partiyi Çağırmaktadır. Ben De İyi Partimin Bir Neferi Olarak Isparta’da 14 Mayıs Seçimlerinde Partime Katkı Vermek İçin Milletvekilliği Aday Adaylığımı Açıklıyorum. Şahsım, Isparta Ve Türkiye İçin Hayırlara Vesile Olsun. Yüce Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi. 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °