Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Onun Adı Ali Yenice O Çok Uzaklarda Ama Gönlü Hep Yeşil – Pembeliler ile Birlikte; Ispartaspor’un Yılmaz Neferi

Onun Adı Ali Yenice O Çok Uzaklarda Ama Gönlü Hep Yeşil – Pembeliler ile Birlikte; Ispartaspor’un Yılmaz Neferi

SPOR 26.05.2021 16:09:00 0
Onun Adı
Ali Yenice 
O Çok Uzaklarda Ama Gönlü Hep Yeşil – Pembeliler ile Birlikte; 
Ispartaspor’un
Yılmaz 
Neferi
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta eski Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, Isparta’dan ayrılmasının ardından yıllar geçmesine rağmen Ispartaspor’u asla unutmuyor. Yenice, sevdalısı olduğu Yeşil – Pembeli Ispartaspor’un şampiyon olduğunu öğrenince sevinçten gözyaşlarına boğuldu.
 
İzmirli olmasına rağmen gönlü sürekli Ispartaspor ile birlikte olan Ali Yenice, Ispartaspor’un şampiyonluğunu canı gönülden kutladığını bildirdi.
TAKIMI ŞAMPİYON YAPAN
YÖNETİMDE O DA VARDI
Ispartaspor’da 1999 – 2000 sezonunda Atakan Yazgan Başkanlığındaki takım 3. Ligde şampiyon olarak 2. Lige çıktığında, o yönetimde dönemin Emniyet Müdür Yardımcısı ve Yeşil – Pembe sevdalısı Ali Yenice de vardı.
ISPARTASPOR’UN ŞAMPİYON OLDUĞUNU
ÖĞRENİNCE ÇOK MUTLU OLDU
Aslen İzmirli olan ve emekli olduktan sonra da memleketi İzmir’e yerleşen emekli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yenice, Ispartaspor’un şampiyon olduğunu öğrenince hemen Isparta’ya gelmek istedi. Fakat, Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşlıların sokacağa çıkma yasağı yüzünden gelemedi.
YENİCE; “BEN DAHA SEZON BAŞLAMADAN ISPARTASPOR’UN
BU SEZON ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANIYORUMDUM”
İki yıl önce Isparta’ya geldiğinde Ispartaspor’un gerek BAL liginde gerekse 3. Ligde şampiyon olacağına canı gönülde inandığını söylediğini ve şimdi inancının ve güveninin ne kadar doğru olduğunun ortaya çıktığını ifade eden Ali Yenice; “Biz her zaman Ispartaspor’un yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Ben İzmir’de ikamet etmeme rağmen Ispartaspor’u asla unutamıyorum. Yeşil – Pembe renkler benim kalbime işledi adeta. Aslında lig devam ederken maçlarını izlemeye İzmir’den gelecektim. Ancak, herkesin de malumu olduğu üzere koronavirüs pandemisi buna engel oldu. Ancak, takımımızın şampiyon olup 2. Lige çıkması beni son derece mutlu etti. Başkan Atakan Yazgan’dan futbolcusuna kadar tüm camiayı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum. Ispartasporumuzu bir kez daha tebrik ediyor ve 2. Ligde de başarılar diliyorum” dedi.
 

Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °