Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

ÖNDER'den İmam Hatipler Hakkında Çirkin Sözler Sarf Eden Gülşen Hakkında; SUÇ DUYURUSU

ÖNDER'den İmam Hatipler Hakkında Çirkin Sözler Sarf Eden Gülşen Hakkında; SUÇ DUYURUSU

ISPARTA 25.08.2022 16:00:00 0
ÖNDER
ÖNDER, bir konseri sırasında imam hatiplilere çirkin söylemlerde bulunan şarkıcı Gülşen hakkında suç duyurusunda bulunacak. İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Bu gibi şahısların çirkin propagandasına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.
 
İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER) konseri sırasında İmam Hatipler hakkında çirkin sözler sarf eden ve daha önce de provokasyon kokan hareketler yapan Gülşen hakkında suç duyusunda bulunacak.
ÖNDER’DEN EŞ ZAMANLI
BASIN AÇIKLAMASI
ÖNDER tarafından bugün saat 14.00’te 81 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması yapıldı. KADEM Isparta Temsilciliğinin bulunduğu 6 Mart Caddesindeki Merkezinde gerçekleştirilen basın açıklamasına; ÖNDER Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil ve çok sayıda STK Başkanı ve Temsilcisi katıldı.
AKÇİL; “MALUM ŞANSIN ÇİRKİN İTHAM VE İFTİRALARDA BULUNMASI TOPLUMU ALENEN KİN VE DÜŞMANLIĞA SEVK ETMEKTİR”
Basın Açıklamasını okuyan ÖNDER Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, açıklamasında; “İstanbul Adliyesi'ndeki suç duyurumuzla eş zamanlı olarak Türkiye'nin 81 ilindeki dernekler de suç duyurularını savcılıklara iletecek.
Gülşen isimli bir şahsın konser sırasında İmam Hatip okullarına, bu okullarda okuyan öğrenci ve öğretmenlere yönelik çirkin itham ve iftiralarda bulunması toplumu alenen kin ve düşmanlığa sevk etmektir.
“KENDİSİNDEN HUKUK
ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIZ”
İmam Hatip Okullarının mensuplarına ve mezunlarına aynı zamanda toplumun tamamına saygısızlıktır. Bu çirkin ithamı ve iftirayı söz konusu şahsın kendisine aynen iade ediyor, İmam Hatip okullarına ve mensuplarına yönelik bu saygısızlığından dolayı kendisini şiddetle kınıyoruz. Bu terbiyesizliği asla sineye çekmeyeceğimizi, hukuk önünde hesap soracağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.
Toplumumuzu, aile yapımızı ve neslimizi ifşad etmeyi kendisine vazife bilen bu saygısız şahıs için tüm İmam Hatip Okulu mezunlarını ve mensuplarını, halkımızı hukuk önünde hesap sormaya davet ediyoruz.
“UCUZ YOLLU GÜNDEMDE KALMA
AMAÇLARINA İZİN VERMEYECEĞİZ”
Zaten söz konusu şahıs hakkında; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, imam hatip liselilerine yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan resen soruşturma başlatmış bulunmaktadır. Toplumu ifsat etmeyi kendinse vazife edinmiş sanatı (!) ile konuşulmayan bir şahsın İmam Hatip camiasıyla ilgili hadsiz ifadelerini, iftira ve hakaret içeren ithamlarını aynen kendine iade ediyoruz. Şahsın hezeyanlarına karşı hukuki süreç başlatıyoruz. Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandasına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °