Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

ÖNDER Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil; Bu Ahlaksız Tavra Karşı Hukuki Süreç Başlatıyoruz

ÖNDER Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil; Bu Ahlaksız Tavra Karşı Hukuki Süreç Başlatıyoruz

ISPARTA 25.08.2022 06:45:00 0
ÖNDER Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil; 
Bu Ahlaksız 
Tavra Karşı Hukuki 
Süreç Başlatıyoruz
ÖNDER Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil; şarkıcı Gülşen’in konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözleri sert bir dille eleştirerek; “Bu kadın hakkında hukuki süreç başlatıyoruz” dedi.
 
ÖNDER Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, açıklamasında; “Toplumu ifsat etmeyi kendisine vazife edinmiş, sanatı (!) ile konuşulamayan bir şahsın İmam Hatip camiasıyla ilgili hadsiz ifadelerini, iftira ve hakaret içeren ithamlarını aynen kendine iade ediyoruz. Şahsın hezeyanlarına karşı hukuki süreç başlatıyoruz. Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandalarına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.
"VİCDAN SAHİBİ TÜM AVUKATLARIMIZI
ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ"
Her geçen gün kirlenmiş zihinleriyle İmam Hatip Okullarımız üzerinden gündem oluşturmaya çalışanların çabalarını karşılıksız bırakmayacağız.
ÖNDER olarak bugün itibariyle Genel Merkezimiz düzeyinde okullarımıza ve çocuklarımıza yönelik her türlü mesnetsiz itham ve ahlaksız tavırlara karşı tüm hukuki süreçleri başlatıyoruz. Yalnızca mezun ve mensuplarımızı değil vicdan sahibi tüm avukatlarımızı üzerlerine düşeni yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °