Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Okullara botanik bahçe oluşturdular

Okullara botanik bahçe oluşturdular

ISPARTA 21.12.2017 13:13:00 0
Okullara botanik bahçe oluşturdular
SDÜ İşletme Fakültesi öğrencileri Hatice Taştekin ve Eymen Tuğba Durna Isparta merkezde bulunan ilköğretim okullarında ‘Çevre Bilinci’ oluşturmak maksadıyla okullarda botanik bahçe yaptılar
 
SDÜ TÜBİTAK Projesi kapsamında ilköğretim düzeyi öğrencilerinde ‘Çevre Bilinci’ oluşturmak amacıyla hazırlanan proje hayata geçti. SDÜ İşletme Fakültesi öğrencileri Hatice Taştekin ve Eymen Tuğba Durna botanik bahçe oluşturarak Gülcü İlköğretim Okululu öğrencilerine fidan dağıtımı yaptılar.
SDÜ İşletme Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Kürşad Tüfekçi danışmanlığında hazırlanan proje okullarda hayat bularak öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.Taştekin ve Durna okullarda karşılaştıkları  bu yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek “İlköğretim çağındaki öğrencilerimizin çevre bilinci kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla böyle bir proje yapmaya karar verdik.Çünkü bizler çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren oluşmaına önem vermekteyiz.Bu sebepten dolayı bu projeyi hayata geçirdik.
Projenin hazırlanma ve uygulama aşamalarında bizlere yardımcı olan Gülcü İlköğretim Okulu Müdürü Meryem Taş ve öğretmenlerine, Danışman hocamız Doç.Dr. Ömer Kürşad Tüfekçi’ye, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz”  dediler.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °