Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Öğretmenler Dikkat! Süre 7 Temmuz'a Uzatıldı

Öğretmenler Dikkat! Süre 7 Temmuz'a Uzatıldı

EĞİTİM 1.07.2023 13:39:00 0
Öğretmenler Dikkat!  Süre 7  Temmuz

Üstün Başarı Belgesine sahip öğretmenlerin “Ödül” alabilmeleri için MEBBİS modülü üzerinden yapılan değerlendirme işlemleri 7 Temmuz tarihine kadar uzatıldı.

Bilindiği gibi devlet memurları ödül yönetmeliğine göre 3 kez başarı belgesi alan memurlar, sonrasında direkt olarak üstün başarı belgesi almaya hak kazanıyor.

Bu kapsamda 2021 ve 2022 yıllarında 3. kez başarı belgesi alan öğretmenler direk olarak üstün başarı belgesi almaya hak kazandılar. Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğretmenler ise maaşla ödüllendirme için , okul müdürleri tarafından MEBBİS üzerinden değerlendirme işlemlerine tabi tutulacağı geçtiğimiz günlerde MEB tarafından resmi bir yazı ile duyurulmuştu.

3 kez başarı belgesi ve ardından da üstün başarı belgesi alan öğretmenlerin maaşla ödüllendirme alabilmeleri için okul müdürleri tarafından değerlendirme süresi 7 temmuz tarihine kadar uzatıldı.

Okul Müdürleri 7 Temmuz tarihine kadar MEBBİS üzerinden üstün başarı belgesine sahip öğretmenlerin değerlendirmesini belirlenen kriterlere göre yapabilecekler. Yapılan bu değerlendirme sonrasında üstün başarı belgesine sahip öğretmenler maaşla ödüllendirme alabilecekler.

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °