Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Öğretmenler moral depoladı

Isparta’nın güzide eğitim kurumlarından ASUDE Etüt Eğitim Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına çalışanlarını unutmayarak moral yemeği düzenledi.

ISPARTA 29.11.2016 11:50:00 0
Öğretmenler moral depoladı
Isparta’nın başarılı eğitim kurumlarından MEB Asude Etüt Eğitim Merkezi, özel günlerinde öğretmenleriyle buluşmaya devam ediyor.  Başarılı kurum,  öğretmenlerini unutmadı. Isparta’nın güzide eğitim kurumlarından ASUDE Etüt Eğitim Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına çalışanlarını unutmayarak moral gecesi düzenledi. Ekrem Coşkun Döner’de gerçekleştirilen yemeğe ASUDE Etüt Eğitim Merkezi Kurucusu Asude Dönmez, öğretmen ve aileleri katıldı. Yemekte öğretmenler, adeta şıklıklarıyla birbirleriyle yarıştılar.
Bu özel günde ASUDE Etüt Eğitim Merkezi Kurucusu Asude Dönmez, öğretmenleri gülleri karşıladı.   Bu arada ASUDE Etüt Eğitim Merkezi Kurucusu Asude Dönmez, “Biz büyük bir aileyiz. Çocuklarımız geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin emekleri büyük. Öğretmenlerimizle özel günlerde bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştiriyoruz” dedi. Levent DOĞAN

Anahtar Kelimeler:
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °