Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Öğrenciler İnşaat Zirvesi’nde

Öğrenciler İnşaat Zirvesi’nde

ISPARTA 18.03.2022 12:28:00 0
Öğrenciler 
İnşaat 
Zirvesi’nde
Isparta Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaat Teknolojisi Bölümü öğretmen ve öğrencileri, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde gerçekleştirilen İnşaat Zirvesi etkinliğine katıldı.
 
SDÜ İnşaat Topluluğunca geçtiğimiz günlerde SDÜ Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde “Kariyerinizde İz Bırakalım” temalı zirveye Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenleri Şaban İliksiz, Hızır Türker ve Arzu Erkmen ile okulun İnşaat Teknolojisi Bölümü öğrencileri de katıldı.
 
Etkinlikleri izleyen öğrenciler, inşaat sektörünün önemli firmalarının temsilcileriyle buluştu ve gelişen teknoloji alanlarında bilgi sahibi oldular.
Bu yıl 11.si düzenlenen ve alanlarında uzman kişilerin ağırlandığı zirvede öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Zirvede inşaat sektörü ile ilgili pek çok bilgi ve birikim aktarıldı.
 
Öğrencilerin kariyer hayatına yön verilmesinin hedeflendiği etkinliğe katılan öğrenciler, memnuniyetlerini ifade ederek etkinliği düzenleyen SDÜ İnşaat Mühendisliği ve İnşaat Topluluğu yetkilileri ile okul yöneticileri ve mesleki ders öğretmenlerine teşekkür ettiler.
 
 

Anahtar Kelimeler: öğrencilerinşaatzirvesinde
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °