Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Öğrenci Yurdu Yapımına Destek İçin Kahvaltıda Buluştular; Hayır Kahvaltısı…

Öğrenci Yurdu Yapımına Destek İçin Kahvaltıda Buluştular; Hayır Kahvaltısı…

ISPARTA 19.12.2021 13:57:00 0
Öğrenci Yurdu Yapımına Destek İçin Kahvaltıda Buluştular; 
Hayır Kahvaltısı…
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Makedonya’da yapılacak olan Şule Yüksel Şenler Kız Öğrenci Yurdu’nun yapımına destek olmak amacıyla bir ‘Kahvaltı’ etkinliği düzenledi.
 
Hayırseverlerin ve İHH Gönüllülerinin katılımıyla Kız Öğrenci Yurdunun yapımına Yardım Kampanyasına destek olmak amacıyla düzenlediği kahvaltı organizasyonu bayan bağışçıları bir araya getirdi. Samimi bir atmosferde geçen kahvaltı organizasyonuyla bağışçılar, etkinliğe katılmak için aldıkları biletlerle katkıda bulundular.
KALVALTIDAN ELDE EDİLEN GELİR
YURT YAPIMINDA KULLANILACAK
Dün saat 10.00’da Kirazlıdere’de bulunan Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Kahvaltı Etkinliğine; ÖNDER Genel Başkan Danışmanı ve Yazar Demet Tezcan, İl Müftü Yardımcısı, KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, MEMUR - SEN Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay, İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu ile hayırseverler ve İHH Gönüllüleri katıldı. Kahvaltı sonrası kadın katılımcılara ÖNDER Genel Başkan Danışmanı ve Yazar Demet Tezcan tarafından konferans verildi.
BAŞKAN EFE; “KAHVALTIMIZA HOŞGELDİNİZ”
Kur’anı Kerim Tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe yaptı. Başkan Efe konuşmasında; “Değerli Kadın Kolları Mensuplarımız ve Derneğimize gönül vermiş saygıdeğer Gönüllü Dostlarımız… İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kollarımız tarafından; Makedonya’da yapılacak olan Kız Yurdu’na destek amacıyla düzenlediğimiz Kahvaltı etkinliğimize hoşgeldiniz, Sefalar Getirdiniz.
“NERDE MAZLUM, MAĞDUR
VARSA BİZ ONUN YANINDAYIZ”
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) 1992'den bu yana özelde Türkiye'nin, genelde de tüm insanlığın gönül iklimini değiştirmek için yola çıkmış bir Yardım Kuruluşudur. Bizler İHH olarak; Din, dil, ırk ayırımı yapmadan mazlum ve mağdur neredeyse ona el ve yürek olmak hedefiyle yola çıktık ve bu yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Çünkü, bu ülkede ve bu dünyada sadece biz yaşamıyoruz. Mağdur ve mazlumlar da yaşıyor. Onların yiyecek, giyecek ve barınma gibi ihtiyaçları varsa kardeşlerimizin o ihtiyaçlarını gidereceğiz.
“KADINLARIMIZ DA BAŞARILIDIR”
İnsani Yardım Vakfımızın Genel Merkez, İl Temsilcilik yönetimleri, Kadın Kolları ve Genç İHH birimlerimizin yanında Vakfımızın binlerce Gönüllüsü bulunmaktadır. Bizler yani; İHH Kadın Kolları olarak, ülkemiz ve gönül coğrafyamızdaki kardeşlik bağını güçlendirmek, geleceğe dair umutları yeniden yeşertmek ve gönüllü çalışmalarında kadının aktif rolünü istişare etmek üzere bugün sizlerde Kahvaltı etkinliğimizde buluştuk.
“YENİ GÖREVE BAŞLAMAMIZA RAĞMEN
KISA ZAMANDA ÖNEMLİ YOL KATETTİK”
Isparta İHH Kadın Kolları yönetimi olarak göreve yeni başladık. Ancak, kısa sürede önemli adımlar attık ve önemli yol katettik. Bu kısa süre içinde sizlerin de desteği ile Eğitim Çalışmaları yaptık. Kermesler Düzenledik. Birlik ve Beraberlik Toplantıları Gerçekleştirdik ve tüm bu etkinliklerimiz artarak devam etmektedir. Kısacası, bu konuda da kadınları nasıl aktif kılabilir, daha fazla kadına nasıl ulaşabiliriz bunun istişaresini yaptık, yapıyoruz. Konuşmama burada son verirken, siz değerli katılımcılarımıza programımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.
BAŞKAN AKÇİL; “DESTEKLERİNİZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil de programda yaptığı konuşmada; “Sizlerin de malumları olduğu üzere İHH, sadece ilimiz, ülkemiz değil dünya genelinde mazlum ve mağdurlara hizmet eden uluslararası bir yardım kuruluşudur. Bugün burada Kadın Kollarımızın düzenlemiş olduğu kahvaltı etkinliğinde birlikteyiz. Bugün burada iyilik için, hayır yapmak için buradayız. Bu etkinlikten elde edilecek gelir Makedonya’da yapılacak olan Şule Yüksel Şenler Kız Öğrenci Yurdu’nun yapımına destek olmak amacıyla kullanılacaktır. Bu doğrultuda, programımıza katılarak desteklerinizi gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
DEMEK TEZCAN’DAN
KADINLARA KONFERANS
Daha sonra kalvaltıya geçildi ve kahvaltının ardından ÖNDER Genel Başkan Danışmanı ve Yazar Demet Tezcan tarafından kadın katılımcılara ‘İslam’da Kadının Yeri’ konulu konferans sunumu yapıldı.
KAHVALTI PROGRAMINDAN GÖRÜNTÜLER;








 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °