Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

OGM böyle tanıtılıyor

OGM böyle tanıtılıyor

ISPARTA 29.08.2018 07:50:00 0
OGM böyle tanıtılıyor
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Isparta İşletme Müdürlüğünce SDÜ Kampüs alanı kuzey mevkiinde arazi üzerine beyaz renkli taş parçalarıyla “OGM” yazılarak teşkilatımızın tanıtım faaliyetine yönelik çalışma yapıldı.
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’nün muhtelif yerlerinde açık alanlarda teşkilatın kamuoyunda daha iyi tanıtılmasına yönelik tesis edilen arazi yazılarından bir tanesi de Isparta Afyon karayolu üzerinde Süleyman Demirel Üniversitesi kampüs alanı kuzey kısmına düşen mevkide, doğal bitki örtüsüne zarar vermeden, kurumsal standartlara göre beyaz taş parçalarıyla işlendi. Çevreci bir yaklaşımla ortamda en çok bulunan doğal materyalle 700 m2 alanda tesis edilen “OGM” yazısı görenler tarafından çok beğenildi.
Bölge Müdürü Kenan Akduman arazide tesis edilecek kurumsal yazılarla ilgili Halkın yoğun olarak bulunduğu alanlarda ekosistem ve doğal bitki örtüsüne zarar vermeden kamuoyunun bilgilendirilmesine yönelik arazi şartlarının uygun olduğu görüş açısına sahip yerlerde teşkilatla ilgili yazı tesisine devam edileceğini, 2018 yılı içinde her İşletme Müdürlüğünde en az bir tane tesis edilmesi için planlama yapıldığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °