Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

O Maç Ispartaspor İçin 3 Puandan Fazlası; 6 Puanlık Maç!

O Maç Ispartaspor İçin 3 Puandan Fazlası; 6 Puanlık Maç!

ISPARTA 17.02.2024 16:50:00 0
O Maç Ispartaspor İçin 3 Puandan Fazlası;  6 Puanlık Maç!

Ispartaspor, yarın deplasmanda aynı kendisi gibi Play – Off mücadelesi veren ve kendisinden bir basamak altında bulunan İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekip, maçı kazanması halinde Play – Off grubunda yerini sağlamlaştırma adına çok önemli bir adım atmış olacak. Mağlup olması halinde ise rakiplerini kendisine yaklaştırarak yerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. 

2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, yarın İskenderunspor ile deplasmanda son derece zorlu bir puan mücadelesi yapacak. 

KIRIKHAN İLÇE STADI

İskenderunspor – Ispartaspor karşılaşması 18 Şubat 2024 Pazar günü Hatay – Kırıkhan İlçe Stadında oynanacak. Maçın başlama saati 14.00 olarak belirtildi.

PUAN DURUMLARI

Ispartaspor bu maça çıkmadan önce 43 panla 5. Sırada bulunurken, rakibi İskenderunpor ise 39 puanla 6. Sırada yer alıyor.

MAÇIN HAKEMLERİ 

TFF 2. lig temsilcimiz Ispartaspor’un, İskenderunspor ile yapacağı maçı İstanbul Bölgesi B Klasman Hakemi Bayram Başkan yönetecek. Karşılaşmanın Yardımcı Hakemleri ise Süleyman Yavaşoğlu ve Sabri Üstünel. Maçın 4. Hakemi ise Recep Buğra Çetin olacak. 

ALİM HARLAK’IN 

SAKATLIĞI SÜRÜYOR 

Ispartaspor’un en etkili gol silahlarından Kanat Oyuncusu Alim Harlak’ın sakatlığı sürüyor. Bu futbolcunun yokluğunda Ispartaspor maç kazanmakta son derece zorlanıyor. Bu nedenle Alim’in bir an önce iyileşip sahalara dönmesi bekleniyor. 

BU MAÇ ISPARTASPOR İÇİN 

ÜÇ PUANDAN FAZLASI 

Ispartaspor’un yarın deplasmanda oynayacağı İskenderunspor maçı, Yeşil – Pembeli ekip için üç puandan fazla önem taşıyor. Diğer bir deyişle 6 puanlık bir maç. Zira, Yeşil – Pembeli takım bu maçı kazanması halinde Play – Off grubunda yerini sağlamlaştırma adına çok önemli bir adım atmış olacak. Mağlup olması halinde ise rakiplerini kendisine yaklaştırarak yerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Puandan Fazlası; Puanlık !
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °