Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

O Hakemler Maç Yönetmeyecek!

O Hakemler Maç Yönetmeyecek!

SPOR 22.12.2023 15:59:00 0
O Hakemler  Maç Yönetmeyecek!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 3 hakemin maç yönetmeyeceği için söz verdi!

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan ve yarıda kalan maç sonrası A Spor yorumcusu Ulaş Özdemir flaş açıklamalarda bulundu. Özdemir, “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği toplantısında 19 kulüp başkanının önünde isim de verdi bak, Mete Kalkavan’ın dışında iki tane daha isim verdi. Bunalardan birisi Suat Arslanboğa diğeri ise Hüseyin Göçek.

“BU ÜÇ HAKEMİN ARTIK MAÇ 

YÖNETEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ”

Bu üç hakemin artık maç yönetemeyeceğini söyledi. Söz verdi. Sayın Federasyonun başkanvekili Yalçın Orhan da oradaydı, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu da oradaydı. Bu sözü verdi. Peki ne oldu? Bir hakemimiz hiç kimsenin tasvip etmediği saldırıya uğradı ve o saldırının ardından açıklamayı kim yaptı hocam? Mete Kalkavan yaptı.

“SALDIRIYA UĞRAYAN BİR HAKEM 

ÜZERİNDEN KENDİLERİNE ALAN YARATTILAR”

Bir mağduriyet üzerinden, mağdur olan bir hakem üzerinden, saldırıya uğrayan bir hakem üzerinden kendilerine alan yarattılar. Futbolda varya teknik alanda alan yaratma ve o mağduriyeti kendilerine devşirdiler. Bu çok önemli bir şey. Çıktı ve Mete Kalkavan açıklama yaptı.


Anahtar Kelimeler: Hakemler Yönetmeyecek!
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °