Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

O Yalanlara İnanmayın! Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Algı Operasyonu Yapmaya Çalışıyorlar!

O Yalanlara İnanmayın! Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Algı Operasyonu Yapmaya Çalışıyorlar!

ISPARTA 5.01.2021 07:25:00 0
O Yalanlara
İnanmayın! 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; 
Algı Operasyonu
Yapmaya 
Çalışıyorlar!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Valilik Arkasındaki Meydana koydukları Geçici işyerleri için belediyenin esnaflardan kira ve elektrik ücreti aldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek; “Böyle yalanlara inanmayın. Çünkü, esnafların elektrik ücretlerini biz ödüyoruz, kira ücreti de almıyoruz” dedi.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen 2021 yılının ilk toplantısı olan ocak ayı olağan toplantısında konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
BAŞDEĞİRMEN; ALGI OPERASYONU
YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR”
Bu konuda bir takım kesimler tarafından algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını ifade eden Başkan Başdeğirmen; “Bazı kişi veya kesimler Belediye’nin Tarihi Üzüm Pazarında yaptığımız restorasyondan dolayı oradaki esnaflarımızı geçici olarak aktardığımız Valilik Arkasındaki Meydandaki işyerleri için belediyenin buradaki esnaflarımızdan kira ve elektrik ücreti aldığı yönünde iddialar ortaya atarak algı operasyonu yapmaya çalışmaktadırlar. Bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır ve benim esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan ricam, böyle yalanlara inanmamalarıdır. Zira, buradaki işyerlerimizde bulunan esnafların elektrik ücretlerini biz ödüyoruz, kira ücreti de almıyoruz” dedi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °