Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

O Şahıs Bulundu ve Karağı Köylüleri; Rahat Bir Nefes Aldı

O Şahıs Bulundu ve Karağı Köylüleri; Rahat Bir Nefes Aldı

ISPARTA 30.06.2021 10:26:00 0
O Şahıs Bulundu ve Karağı Köylüleri; 
Rahat 
Bir Nefes
Aldı
Aksu İlçesine bağlı Karağı Köyünde dün sabahtan bu yana kayıp olan Ramazan Kayacan, bu sabah köylüler ve Jandarma tarafından bulundu.
 
Aslen Aksu ilçesi Karağı Köyünden olan ancak Danimarka’da çalışan Ramazan Kayacan, geçtiğimiz günlerde yıllık iznini kullanmak üzere köyüne döndü.
HAYVANLARI
OTLATMAYA
GİTMİŞ ANCAK…
Ramazan Kayacan’ın dün sabah saatlerinde anne ve babasına ait büyükbaş hayvanları otlatmaya götürdüğü ve köyün biraz ilerisinde bulunan Çayır Ovasında bırakarak gezmek maksadıyla köyden 15 km. uzağa dağlık alana gittiği belirtilirken, geceyi de dağda geçirmesi üzerine yakınları endişelenip köylülere söylemesi üzerine ilk olarak köylüler aramaya çıkmış, bulamayınca olay Jandarma ve AFAD’a bildirilmiş.
TELEFONU ÇEKMEYİNCE….
Köylülerin, Jandarma ve AFAD ekiplerinin dün sabahtan bu yana kayıp olan şahsı aramaya başlamaları üzerine şahıs bu sabah saatlerinde dağlık alanda bulunduğu öğrenildi. Şahsın, dağlık alanda telefonu çekmediği için yakınlarıyla irtibata geçemediği ve uzun süredir Danimarka’da yaşadığı için gezmek maksadıyla gittiği yerden geriye nasıl dönüleceğini de bilemediği için kaybolduğu belirtildi.
KAYACAN BULUNDU
KÖYLÜ RAHAT NEFES ALDI
Şahsın bulunmasıyla dünden beri şahsı arayan başta yakınları olmak üzere Karağı köyü halkı da rahat bir nefes aldı.
 
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °