Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

O, Hayatını Özel Çocuklara Adadı; Işıl Aydın’dan ŞEKER KIZ Kitabı

O, Hayatını Özel Çocuklara Adadı; Işıl Aydın’dan ŞEKER KIZ Kitabı

ISPARTA 31.01.2021 13:38:00 0
O, Hayatını Özel Çocuklara Adadı; 
Işıl Aydın’dan
ŞEKER KIZ 
Kitabı
HABER: Yunus ÖZLER 
Hayatını Çocuklara adayan Özel Eğitim Öğretmeni Işıl Aydın’ın eğitime olan katkıları tüm hızıyla sürüyor. Aydın, son yazdığı ‘Şeker Kız’ isimli kitabını Vali Ömer Seymenoğlu’na anlattı ve takdim etti.

 
O bir kadın… O bir Anne… O bir Özel Eğitim Öğretmeni. Hayatını çocuklara adayan eğitim ordusunun neferi Işıl Aydın, anılarından esinlenerek yazdığı ‘ŞEKER KIZ’ isimli hikaye kitabını Vali Ömer Seymenoğlu’na anlattı.
IŞIL AYDIN VALİ ÖMER
SEYMENOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Özel Eğitim Öğretmeni Işıl Aydın, önceki gün Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret ederek yazdığı kitabı anlatarak kitabını Vali Seymenoğlu’na takdim etti.

AYDIN; “SEVGİ BÜTÜN
ENGELLERİ KALDIRIR”
Şeker Kız isimli kitabını ‘Sevgi bütün engelleri kaldırır’ cümlesinden yola çıkarak yazdığını ve kitaptaki ana temanın bu olduğunu ifade eden Işıl Aydın; “Sevgi, dayanışma her şeyi çözer. Birbirimize destek olmalıyız. Her birimiz bir birimizden farklıyız. Eksik yanlarımızı değil güçlü yanlarımızı kullanarak her şeyi yapabiliriz. İnsanları yapamadıkları ile değil yapabildikleri ile sevgiyle kucaklamalı. Tıpkı Şeker Kız ve arkadaşları gibi… ‘Şeker Kız’ kitabıma göstermiş olduğu ilgiden dolayı sayın valimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °