Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Nihat Hatipoğlu O İlginç Soruyu Yanıtladı; Kripto Parayla Hacca Gidilir mi?

Nihat Hatipoğlu O İlginç Soruyu Yanıtladı; Kripto Parayla Hacca Gidilir mi?

SON DAKİKA 17.04.2021 15:29:00 0
Nihat Hatipoğlu O İlginç Soruyu Yanıtladı; 
Kripto 
Parayla Hacca
Gidilir mi?
Nihat Hatipoğlu’na iftar programında ilginç soru yöneltilerek ‘Kripto parayla hacca gidilir mi?' sorusu soruldu. Hatipoğlu; “Kripto para konusunda doğrusu çok gönülden caizdir diyemiyorum. Haram konusunda da bir şey diyemiyorum. En azından uzak durulması konusunda kanaatim var” cevabını verdi.
 
HATİPOĞLU’NA
KRİPTO PARA SORUSU
Nihat Hatipoğlu’nun Ramazan ayı boyunca canlı yayınla ekrana gelen İftar ve Sahur programı, her yıl olduğu gibi bu yılda da izleyici sorularıyla dolup taştı.
Pandemi dolayısıyla bu yıl da seyircisiz gerçekleşen iftar ve sahur programlarında bir ilk yaşandı. Hatipoğlu, izleyicilerine sorularınızı sormak için zoom üzerinden bağlanın burada yanıtlayacağız dedikten sonra birçok izleyici sorularını sormak için yayına bağlanarak sorularını sordular.
“KRİPTO PARA’DAN UZAK DURUN”
 Nihat Hatipoğlu’na son günlerin trendi durumuna gelen kripto para ile ilgili ‘Kripto parayla hacca gidilir mi?' sorusunu yöneltildi. Bu soruya ‘Uzak durmanızdan yanayım ama haramdır da demiyorum" şeklinde yanıt veren Hatipoğlu, şunları söyledi: “Kripto para konusunda doğrusu çok gönülden caizdir diyemiyorum. Borsada bir değer var, görüyorsunuz ele dokunur, fabrika var. Borsada bir sakınca yok, ama kripto para, bitcoin benzeri şeyler konusunda gönülden bir şey diyemiyorum. Haram konusunda da bir şey diyemiyorum. En azından uzak durulması konusunda kanaatim var. Çünkü olmayan bir para var ortalıkta, mal var ortada, her şey internet üzerinden oynamaya devam ediyor. Uzak durmanızdan yanayım ama haramdır da demiyorum” dedi.
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °