Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Neva Outlet IYAŞ Bulvar AVM’de Açıldı

Neva Outlet IYAŞ Bulvar AVM’de Açıldı

ISPARTA 27.04.2022 12:19:00 0
Neva Outlet 
IYAŞ Bulvar 
AVM’de Açıldı
Neva Outlet, Iyaş Bulvar AVM’de açıldı. Birbirinden değerli ve bilinen dünya markalarını bünyesine barındıran Neva Outlet bölge halkını bu değerli markalarla buluşturmak için Iyaş Bulvar AVM’de açıldı. 
 
Alanya’da ticari hayatına başladıktan sonra yurt içi ve hatta ülke dışına da mağazalar açan Neva Outlet, dünyaca ünlü birçok markanın yanı sıra Gant, Nautica, Us Polo, Campione, Mavi, Loft, Lufian, Avva, Pierre Cardin, Benetton gibi tanınmış 35’in üzerinde bayilik anlaşması ile 60’ın üzerinde markaya da ev sahipliği yapıyor.
 
2019 Yılında ilk mağazasını turizm cenneti Alanya’da açan Neva Outlet, bir çok ilde mağazalar açarak sektöre hızlı ve güçlü bir giriş yaptı. Kısa sürede adını bölgede duyuran Neva Outlet, Türkiye’nin daha bir çok şehrinde mağaza açma çalışmalarını yürütürken bir yandan da yurt dışına açılma hedefini ortaya koyarak tekstil sektöründe ne kadar iddialı olduğunu da gözler önüne serdi. Iyaş Bulvar AVM bu birbirinden değerli markaları Neva Outlet’te Isparta ve bölge halkı ile buluşturdu.

Anahtar Kelimeler: açıldı bulvaravmde outletıyaş neva
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °