Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Neşeli Antrenmanların Sürdüğü Ispartaspor’da Gözler; Tarsus İ.Y. Maçına Çevrildi

Neşeli Antrenmanların Sürdüğü Ispartaspor’da Gözler; Tarsus İ.Y. Maçına Çevrildi

SPOR 23.09.2021 08:40:00 0
Neşeli Antrenmanların Sürdüğü Ispartaspor’da Gözler; 
Tarsus İ.Y. 
Maçına 
Çevrildi
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçen hafta ortaya koyduğu futbolla göz dolduran Ispartaspor, Pazar günü kendi sahasında grubun şampiyonluk adaylarından Tarsus İdmanyurduspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekibin aynı Erzincanspor maçındaki gibi rakibini mağlup ederek yoluna emin adımlarla devam etmesi bekleniyor.
 
Ispartaspor’da hafta sonu oynanacak Tarsus İdmanyurduspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 26 Eylül Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da oynanacak olan maçta Tarsus İdmanyurduspor takımını konuk edecek olan Yeşil – Pembeli ekipte tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.
SÖYLEYİCİ; “HER GEÇEN GÜN
DAHA İYİYE GİDİYORUZ”
Takımın her geçen hafta daha da iyiye gittiğini ve ligde emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici; “İlk haftalardaki maçlarda iyi oynamamıza rağmen galibiyete ulaşamadık. Diğer bir deyişle galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. Ancak, bu bizi asla yıldırmadı. Takım olma bilinciyle çıktığımız maçlarda istemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Ama artık o günleri geride bırakıyoruz. Zira, geçtiğimiz hafta deplasmanda 24 Erzincanspor’a karşı oynadığımız maçta aldığımız galibiyet takımın kendine olan güvenini daha fazla artırdı.
“TARSUS İDMANYURDU’NU DA YENİP ‘BAY’
ÖNCESİ GALİBİYET ALMAK İSTİYORUZ”
Erzincanspor maçında takım olarak hafta başından beri çalıştığımız stratejik sistemimizi sahaya son dakikaya kadar yansıttık. Futbolcularımızın özverisinden ve sistemimize olan bağlılığından dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte çok daha iyi ve başarılı bir takım oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bilindiği gibi, Tarsus İdmanyurdu grupta yüksek bütçeli takımlardan birisi. Güçlü bir kadroları var. Ancak, biz bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu por’u da mağlup edip daha sonraki maçta bay geçeceğimizden dolayı ligde iyi bir yere çıkmak istiyoruz” dedi.
 
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °