Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Nereden Nereye…

Nereden Nereye…

ISPARTA 21.02.2024 23:55:00 0
Nereden Nereye…

Bir zamanlar FETÖ’nün elinde bulunan ve hain darbe girişimi sonrası Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Şehit Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Orta Okulu, yıkılıp 24 derslikli olarak yeniden yapılarak yeni yüzüyle ve 450 öğrencisiyle geçtiğimiz günlerde eğitim – öğretime başladı. 

FETÖ’DEN ALINARAK

BAKANLIĞA DEVREDİLMİŞTİ 

15 Temmuz 2015’de yaşanan Hain Darbe Girişimi ile ortaya çıkan FETÖ/PYD’ye ait olan ve darbe girişiminin ardından devlet tarafından el konularak Milli Eğitim Bakanlığı himayesine geçen Demirköprü’deki Şehit Muhsin Kiremitçi İmam – Hatip Ortaokulu son derece yeni ve modern yüzüyle tekrar Eğitim – Öğretime başladı. 

YIKILDI VE YERİNE 

YEPYENİ BİR OKUL YAPILDI 

FETÖ’den devlete geçtikten sonra bir süre bu haliyle Eğitim – Öğretimine devam eden Okul, 25 Ocak 2021 tarihinde yapılan deprem testinde ‘depreme dayanıksız’ çıkması üzerine bu yönde hazırlanan rapor çerçevesinde boşaltılan ve yaklaşık 1 yıl boş kaldıktan sonra önceki yılın Aralık ayında yıkılan okulun yerine yep yeni pırıl pırıl bir okul yapıldı ve o okul 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılının ikinci dönemine yetiştirilerek hizmet vermeye başladı. 

OKUL MÜDÜRÜ AVCU; 

“MUTLU VE GURURLUYUZ” 

Şehit Muhlis Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Osman Avcu, okulun eğitim – öğretime başlamasında emeği geçenlere teşekkür ederek; “Okulumuz 24 Derslikli olup, şuanda 450 öğrencisi bulunmaktadır. Okulumuz, 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılının ikinci dönemine yetişmesi için gerçekten yoğun bir çalışma ve çaba ortaya konularak bu başarılmıştır. Zira, okulumuz inşaat halindeyken başka bir okulda geçici olarak eğitim – öğretime devam ediyorduk. Şimdi ise her şeyiyle yeniden yapılan okulumuza dönmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

“ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN” 

Ben, bir kez daha okulumuzun yapımı için emek sarfeden ve içindeki atölyelerinden dersliklerine kadar çeşitli bölümlerinin yapımı için sponsor olan hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyor ve Allah onlardan razı olsun diyorum” dedi. 

İŞTE ŞEHİT MUHSİT KİREMİTÇİ İMAM 

HATİP ORTAOKULUNUN YENİ HALİ: 

 

 


Anahtar Kelimeler: Nereden Nereye…
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °