Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Nefesler Tutuldu! Gözler Kabine Toplantısı ve Erdoğan’da; Müjdelerin Detayları Açıklanacak!

Nefesler Tutuldu! Gözler Kabine Toplantısı ve Erdoğan’da; Müjdelerin Detayları Açıklanacak!

SON DAKİKA 14.12.2020 13:41:00 0
Nefesler Tutuldu! 
Gözler Kabine Toplantısı ve Erdoğan’da;  
Müjdelerin 
Detayları
Açıklanacak!
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Bakanlar Kurulu (Kabinesi), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplandı. Toplantı devam devam ediyor. Milyonlarca kişi ise toplantıdan sonra açıklama yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üç gün önce kısa bir şekilde esnafa müjde olarak nitelendirilen kira ve fatura yardım paketinin içeriğini açıklamasını bekliyor.
 
KABİNE TOPLANTISI
DEVAM EDİYOR…
Kabine toplantısı kararları nelerdir? Sorusun yanıtı için gözler kabine toplantısında çıkacak kararları bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen toplantıdan yeni kısıtlama ve yasakların çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Bundan daha da önemlisi ve merakla beklenen konu ise hiç şüphesiz hem ülkemizde hem de dünyada Koronavirüs nedeniyle iş yerlerinin büyük zarar görmesi nedeniyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esnafa müjde olarak nitelendirilen kira ve fatura yardım paketini yakın zamanda açıklaması.
GÖZLER SAAT
19.00’A ÇEVRİLDİ
Bugün saat 15.00’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başlayan Bakanlar Kurulu Toplantısında da kira yardımı paketi hakkında değerlendirme yapılacak. Esnafın elektrik, su faturaları silinecek mi, kira yardımı kimlere yapılacak, başvurular ne zaman başlayacak? İşte tüm bu soruların cevabı, Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 19.00’da yapacağı açıklamada netlik kazanacak.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °