Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

‘Neden halen daha ITKM inşaatı için harekete geçmiyor?’

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Salim Güntaç, sosyal medya hesabından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yönelik bazı sorular yöneltti.

ISPARTA 3.09.2016 06:13:00 0
‘Neden halen daha ITKM inşaatı için harekete geçmiyor?’
AK Partili Belediye Meclis Üyesi Salim Güntaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı üzerinden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yönelik bazı sorular yöneltti. Güntaç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Paralel yapıyla ilişkisi tartışmasız olan sahiplerinin kimi içeriye alinmiş kimi yurtdışına kaçmış olan Kadıahmetoğulları şirketine neden yaptırım uygulanmıyor!!! Neden halen daha İTKM inşaatı için harekete geçmiyor!!!!Neden hala daha icra takibatına gidilmiyor!!!Şayet gidildi ise neden dava numarası ve hangi mahkemede sürecin devam ettiği basına açıklanmıyor!!!!!
Isparta halkının aklıyla yok saat kulesiydi yok heykeldi gibi günü ve gündemi değiştirici hareketlerle alay edilerek acaba FETÖ nün en büyük finans kaynaklarından biri olan bu firma 15 temmuz darbe girişimine rağmen korunup kollanmak mı isteniyor!!!
17-25 aralık sürecinden sonra bir yurt açılışından diğerine koşup makam odasına dahi devlet başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotosunu bile asmaktan imtina eden her ağzını açtığında ayakkabı kutularından bahseden sayın Yusuf Ziya Günaydın acaba Kadıahmetoğulları firmasını yerel seçimlerde bu yapıdan aldığı destekten ötürü mü kamufle etme gayreti içerisinde!!!
Lütfen sayın Yusuf Ziya Günaydın !!! Tekmeyle kovdum gibi saçma sapan ve hamasi lafları bir kenara koyarak artık gündemi değiştirme gayreti içerisine girmeden yukarıda sorduğumuz sorulara cevap verin!!!!!
Ve bu sorulara da cevap verirken rahmetli olmuş ak parti belediye başkanını sakın ama sakın bu işlere bulaştırmayın 7 senedir belediye başkanısınız unutmayın ki rahmetli size belediyeyi teslim ettiğinde ITKM de sadece göstermelik birkaç tapu haricinde tapu firmaya devir edilmemişti!!!”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °