Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ne Olacak Bu Takımın Hali? Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Büyük Tepki; Keşke Takım Gençlerden Kurulsaydı 20 Milyon Harcanmasaydı!

Ne Olacak Bu Takımın Hali? Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Büyük Tepki; Keşke Takım Gençlerden Kurulsaydı 20 Milyon Harcanmasaydı!

SPOR 24.10.2022 10:10:00 0
Ne Olacak
Bu Takımın Hali? 
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Büyük Tepki; 
Keşke Takım 
Gençlerden Kurulsaydı 
20 Milyon Harcanmasaydı!
Geçen yıl adı sanı duyulmamış gençlerden oluşmasına rağmen takımın Play – Off mücadelesi verdiğine dikkat çeken Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Bu sezon takım 20 milyonu aşkın para harcanarak isim yapmış ünlü futbolcularla kuruldu ama ortada futbol oynayan yok” dediler.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’un, Arnavutköy Belediyespor’a yenilerek Küme Düşme Potasına kadar inmesi şehirde büyük tepkilere neden oldu. Yeşil – Pembeli ekibin mağlubiyetinden çok, ortaya konulan kötü futbol taraftarları çileden çıkardı.
HARCANAN MİLYONLARA YAZIK!
Yeşil – Pembeli taraftarlar, bu yıl şehrin önde gelenleri tarafından takıma ciddi yardım ve destekler yapıldığını ve bu destekle 20 milyonu aşkın bir rakamla takım kurulduğunu belirterek; “Bu paralarla isim yapmış futbolcular alındı ama takım son sıralarda sürünüyor. Keşke, geçen yılki gibi adı – sanı duyulmamış ama genç, koşan futbolcular alınsaydı da bu kadar para harcanmasaydı. Gerçekten, harcanan paralara çok yazık oluyor. Geçen yıl 7 – 8 milyona kurulan takım Play – Off mücadelesi veriyordu. Şimdi ise 20 milyonu aşan takım ligden düşmemek için çırpınır hale geldi. Gerekirse futbolculara galip gelinceye kadar para verilmesin” dediler.
TAKIM NEDEN OYNAMIYOR?
Takımın, isim yapmış futbolculardan oluşmasına rağmen ve Yöneticilerin de geçtiğimiz haftalarda ‘Futbolcuların alacakları günü gününe ödeniyor. Futbolculara bir kuruş borcumuz yok’ açıklaması akıllara ‘Madem futbolcuların bir dediği iki edilmiyor. O zaman bu futbolcular neden oynamıyor?” sorularını gündeme getirdi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °